KÖZÉRZET

Szeresd Önmagad

Szerző:
Szabó Anna
Az emberi test maga a csoda. Szervezetünket több milliónyi sejt alkotja, melyek harmóniában vannak egymással. Testünkön keresztül tapasztalhatunk meg minden érzékszervi élményt. Az ízlelést, a szaglást, a látást, az érzelmeket és az orgazmust.

Jennifer Lopez (énekes-színésznő) eképpen vélekedik önmagáról:


,,Önmagunk szeretete jóval nagyobb erőt jelent, mint az akaraterő - és ezt egyre több nőnek kellene kipróbálnia. Én már nem eszem tortákat, sült krumplit és különféle hamburgereket, mert úgy vélem, szervezetem ezeknél sokkal jobbat érdemel. Eljutottam odáig, hogy már maga a gondolat is, hogy egy krémes tortát a szervezetembe juttassak, undorral tölt el. Mi szükségem lenne arra, hogy eltömítsem magam azzal a zsíros krémmel?”


Tippek tested szeretetének fokozására

- Fogyassz egészséges, és friss, lehetőleg bio termesztésből származó élelmiszereket. Igyál tiszta, jó minőségű vizet. Törekedj tápláló és kiegyensúlyozott étrend kialakítására.

- Végezz rendszeres testmozgást. Sétálj, táncolj, ússz, vagy végezz játékos nem versenyszerű sportokat.

- Rendszeresen, lehetőleg hetente egyszer, masszíroztasd meg a tested tetőtől talpig.

- Naponta öleled meg szüleidet, testvéreidet, barátaidat vagy szerelmedet. (Az ölelés nagyon fontos, lelki béke árasztja el a testet. (Az ember nem is sejti, de ölelés iránti igénye nagyon nagy. Az ölelés iránti igényünk soha nem szűnik meg.)

- Lehetőség szerint próbáljunk meg rendszeresen elmerülni egy szexuális játékban partnerünkkel vagy önmagunkkal.

- Amikor meztelenül nézegeted magad a tükörben, nézz a testedre egy szerelmes partner szemével. Csodáld a tested. Láss meg magadban minden pozitív tulajdonságot, szépséget. Mindig fedezz fel magadon újabb és újabb részleteket, melyet csodálhatsz.


- Ne feledd, szépséged abból fakad, ahogy önmagad belülről látod.

Tested egyfajta ,,önképzés” formájában saját magadnak kell felfedezned.
Az étel, amit megeszel, az ital, amit megiszol, az, ahogy a tükörben nézed magad, ahogy megérinted a saját tested, az, ahogy gondolkodsz és beszélsz magadról, ahogy vigyázol a testedre, ahogy gondozod – mindezt a saját belátásod szerint, a saját felelősségérzeted alapján teszed; mások nem tudják ezeket a dolgokat megtenni helyetted.

Randevúzz önmagaddal!

Randizz magaddal néhány alkalommal. Ez az élmény egész életedet átformálhatja, mert ha már szerelmes vagy önmagadba, mágnesként fogsz vonzani másokat. Belső elégedettséged ragyogása ellenállhatatlan lesz.

Próbáld ki Te is ezt az igazán felszabadító érzést!


- Adj randevút saját magadnak.
- A kitűzött napon minden egyes gondolatodat hassa át az epekedő várakozás, hiszen ez lesz az a találkozás amelyről mindig is álmodtál.
-Készíts magadnak egy csodálatos, illatos fürdőt és vegyél fel olyan ruhát, amelyben igazán különlegesnek érzed magad. Hangosan mondd magadnak mennyire ragyogóan nézel ki, és milyen nagyszerű, hogy önmagaddal tölthetsz egy ilyen alkalmat. Menj vacsorázni egy olyan helyre, amit nagyon szeretsz. Kedvenc ételeidet rendeld.
- Lefekvés előtt tölts magadnak egy finom italt amely ellazít, közben hallgass lazító, kellemes zenét.

Álmodozz régi feledhetetlen élményekről, miközben kényezteted magad.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL