SZÉPSÉG

Viseld az arcformádhoz illő frizurát

Szerző:
Szabó Anna
Évek óta nem találod az igazán hozzád illő frizurát? Úgy érzed neked semmi sem áll jól? Pedig a probléma csupán az, hogy nem vagy tisztában arcformáddal, és azzal, hogy ahhoz mégis milyen frizura illik. Segítünk, hogy te is tisztább képet kaphass arról mégis melyik a te stílusod.

 

Szív alakú arcforma

Ezen forma ismertető jelei a széles homlok és a csúcsos áll. Amennyiben ezekkel rendelkezel, bizony a te arcod szív alakú. Igyekezz kerülni a túl rövid frizurát, de vállnál se legyen hosszabb a hajad. Hogy ne tedd túl szembetűnővé a keskeny állat, hanyagold a fejtetőn dús hajat. Ami jó választás lehet az az áll hosszúságú, lépcsőzetes frizura.

Kerek arc

A homlok ebben az esetben valamivel szélesebb az áll vonalánál. Széles, kicsit pufóknak mondható arc sokszor kiugró járomcsontokkal. Amennyiben magadra ismertél, akkor kerüld a nagyon rövid hajat, a hosszú haj optikailag nyújt. Fontos, hogy minél kisebb legyen a hangsúly az arc körül.

Ovális arcforma

A homlok itt is valamivel szélesebb az áll vonalánál, de nem széles az arc. Ha ovális az arcformád, akkor nagyon szerencsés vagy, ennek a formának ugyanis szinte minden jól áll. Az ovális arc az idő előre haladtával hosszúkásabb lesz, erre jó figyelni, ennek érdekében kerüljük a fejtetőn dús hajat. A bubi frizurával viszont nem lőhetünk mellé.

Szögletes arc

Jellemző rá a szélesebb, csontosabb arc, a határozott áll és homlok. Ha ezzel az érdekes arcformával rendelkezel, figyelj a kemény hatás „enyhítésére". Ehhez bármilyen hosszúságú haj passzol, de fontos hogy a fejtetőn mindig dúsabb legyen a hajad. Kerüld az egyenes vágású bubifrizurát. A lépcsőzetes, finoman tépett haj lágyíthat az erős vonásokon.

Ha végre megtudod, hogy mégis milyen arcforma típusba tartozol, és elengeded az eddig magaddal hurcolt berögződésekét, akkor elégedetten nézhetsz tükörbe a fodrász után.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL