ANGYALISKOLA

Az angyalok és a napsütés

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalok szerint a gyógyuláshoz elengedhetetlen a fény és a szeretet. A gyógyítás során mindig annyi fényt és szeretetet kell behívni, amennyit csak lehet. Minél több fénynek adunk teret, annál jobban érezzük magunkat.
A fényt és a szeretet az angyalok behívásából ered. Hiszen az angyalok tiszta, ego nélküli lényükből fakadóan képesek fényt és szeretetet hozni bármilyen szituációba. Amikor tehát az angyalok beavatkozását pótlólagos fény kíséri, akkor mélységes gyógyulás veheti kezdetét.


Áldott napfény

Létezik egy mondás, mely szerint: „Ahová a nap nem süt be, oda az orvos tér be.” És ez bizony sok igazságot takar. Tény, hogy a napon való túltartózkodás káros hatásokkal járhat, viszont a napfény hiánya még inkább veszélyes lehet egészségünkre. A napfény hiánya D-vitamin hiányt okoz, ez pedig nagyon sok rákos megbetegedéssel hozható összefüggésbe.




Szezonális depresszió – sokakat érint

A szezonális depresszióban szenvedők kifejezetten a téli hónapokban válnak letargikussá, rengeteget alszanak, már-már túl sokat. Továbbá állandóan édességre vágynak, ezért hízásnak indulnak. Gyakran éreznek bűntudatot, elvesztik érdeklődésüket a társaság, és a közös programok iránt. Egy alapos fényterápia hatására a tünetek azonban enyhülhetnek.


A napfelkelte és a naplemente

A napfelkelte és a naplemente fényei és színei áldásos hatással vannak ránk. Ha napfelkeltekor kint a szabadban tartózkodunk, a felkelő Nap sugarai felébresztik felső csakráinkat, energetizálják és felkészítik őket a soron következő napra. A lemenő Nap sugaraiban való fürdőzés előkészíti éjszakai pihentető alvásunkat. A naplemente az alsó csakrákra hat.

A napfelkelte felfelé aktivizálja a csakrákat, lentről felfelé haladva tölti fel őket energiával. Míg a naplemente fentről lefelé haladva hat a csakrákra, ezzel segítve szervezetünket az aznapi aktivitás lezárásában, és az éjszakai pihenés előkészítésében.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL