MÁGIA

Találj állást egy elhunyt rokonod segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Jó hír az álláskeresők számára, hogy az itt az Új Év kezdete, ezáltal új lehetőség nyílnak arra, hogy sikeresen elhelyezkedjenek. Amit viszont kevesen tudnak, hogy elhunyt szeretteik segítségünkre lehetnek a túlvilágról! Idézd meg egy kedves rokonodat, hogy megtalálja neked a legmegfelelőbb munkát!

 

Kezdd az új évedet megújult erővel és lendíts nagyot a helyzeteden! Ha nincs munkád, vagy csak nem érzed az igazinak, akkor egy elhunyt rokonod támogatásával lehetőséged nyílik arra, hogy változtass a jelen körülményeken. Ugyanis szeretteink távozásuk után továbbra is nyomon követik a napjainkat, figyelemmel kísérik életünket és sokszor, ha úgy érzik, maguktól is beleavatkoznak az életünkbe. Nem kell megvárnod amíg ez bekövetkezik, inkább kérd meg egy szeretted, hogy legyen segítségedre, mivel a szellemek odaát egész kis hatalommal és befolyásoló erővel rendelkeznek ahhoz, hogy azt mondhassuk, képesek „átvarázsolni" az életünket. Ezzel a ceremóniával és a rokonod segítségével összejöhet a következő állásinterjú vagy egy remek ajánlatot kapsz egy ismerősödtől. Rengeteg út nyílik majd meg előtted, Te csak légy résen, hogy vajon mit intéz neked a szeretted!

Kellékek

5 db fehér gyertya

Mirha, szantál vagy tömjén füstölő

Egy fénykép vagy személyes tárgy (akár mindkettő) attól a rokontól, akitől majd a segítséged várod

A varázslat menete

A mágiát célszerű szombaton vagy vasárnap végezni a legteljesebb nyugalomban. Véletlenül se zavarják meg a ceremóniádat. Már tudod, mely rokonodtól kéred a segítséget, így hát tedd az oltárodra a fényképét és esetleg egy tárgyat is, ami az ő tulajdonában volt. Amennyiben egyikkel sem rendelkezel, elég lehet a neve és a születési dátuma egy papíron. Gyújtsd meg az öt gyertyát és a füstölőt. Lélegezz nagyokat és lélekben készülj fel az idézésre. Amint erőd teljében érzed magadat, mond a következő hívó igét:

Kedves rokonom, ki megtértél a túlvilágra,
Drága X (a személy neve), aki elmentél a Béke Birodalmába,
Arra kérlek, jöjj most vissza hozzám a Fényből egy rövid időre,
Légy a segítségemre e kétségbeesett és baljós időkben.
Hívlak téged, tisztelj meg jelenléteddel és hallgasd meg mit kérek tőled!

Ezután várj egy kicsit, hogy mi történik. Ha érzékeny vagy a szellemvilágra, vagy csak különösen jó kapcsolatod volt az elhunyttal, akkor érezheted a jelenlétét. Ha ennél is szorosabb viszonyotok volt, avagy birtokában vagy a megfelelő képességeknek, láthatod, halhatod őt is. De mindenképpen tudni fogod, jelen van-e vagy sem és akkor így folytasd:

Segítségedet kérem abban, hogy találj nekem egy...

Itt fejtsd ki neki a saját szavaiddal részletesen és pontosan, hogy milyen munkát szeretnél. Hány órás legyen, mit szeretnél csinálni, mennyi pénzért és így tovább. De ami a legfontosabb ezenfelül, hogy mennyi idő alatt találja meg.
Mikor mindent letisztáztál vele, bocsásd el őt a következő szavak kíséretében:

Elbocsátalak kedves rokonom,
Drága X (név), térj vissza a Holtak Birodalmába,
Köszönöm, hogy eljöttél és meghallgattál,
Térj nyugalomra a Fényben,
De engem és kérésemet, kérlek ne feledj el!

Miután eltávozott, fújd el a gyertyákat és a füstöltőt és annak a reményében térj nyugovóra, hogy a legkedvesebb szeretted fogja egyengetni az utadat, amíg szükéged van rá.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL