2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. április 21. - Konrád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Találj állást egy elhunyt rokonod segítségével

Wadolowska Balogh Orsolya

Jó hír az álláskeresők számára, hogy az itt az Új Év kezdete, ezáltal új lehetőség nyílnak arra, hogy sikeresen elhelyezkedjenek. Amit viszont kevesen tudnak, hogy elhunyt szeretteik segítségünkre lehetnek a túlvilágról! Idézd meg egy kedves rokonodat, hogy megtalálja neked a legmegfelelőbb munkát!

 

Kezdd az új évedet megújult erővel és lendíts nagyot a helyzeteden! Ha nincs munkád, vagy csak nem érzed az igazinak, akkor egy elhunyt rokonod támogatásával lehetőséged nyílik arra, hogy változtass a jelen körülményeken. Ugyanis szeretteink távozásuk után továbbra is nyomon követik a napjainkat, figyelemmel kísérik életünket és sokszor, ha úgy érzik, maguktól is beleavatkoznak az életünkbe. Nem kell megvárnod amíg ez bekövetkezik, inkább kérd meg egy szeretted, hogy legyen segítségedre, mivel a szellemek odaát egész kis hatalommal és befolyásoló erővel rendelkeznek ahhoz, hogy azt mondhassuk, képesek „átvarázsolni" az életünket. Ezzel a ceremóniával és a rokonod segítségével összejöhet a következő állásinterjú vagy egy remek ajánlatot kapsz egy ismerősödtől. Rengeteg út nyílik majd meg előtted, Te csak légy résen, hogy vajon mit intéz neked a szeretted!

Kellékek

5 db fehér gyertya

Mirha, szantál vagy tömjén füstölő

Egy fénykép vagy személyes tárgy (akár mindkettő) attól a rokontól, akitől majd a segítséged várod

A varázslat menete

A mágiát célszerű szombaton vagy vasárnap végezni a legteljesebb nyugalomban. Véletlenül se zavarják meg a ceremóniádat. Már tudod, mely rokonodtól kéred a segítséget, így hát tedd az oltárodra a fényképét és esetleg egy tárgyat is, ami az ő tulajdonában volt. Amennyiben egyikkel sem rendelkezel, elég lehet a neve és a születési dátuma egy papíron. Gyújtsd meg az öt gyertyát és a füstölőt. Lélegezz nagyokat és lélekben készülj fel az idézésre. Amint erőd teljében érzed magadat, mond a következő hívó igét:

Kedves rokonom, ki megtértél a túlvilágra,
Drága X (a személy neve), aki elmentél a Béke Birodalmába,
Arra kérlek, jöjj most vissza hozzám a Fényből egy rövid időre,
Légy a segítségemre e kétségbeesett és baljós időkben.
Hívlak téged, tisztelj meg jelenléteddel és hallgasd meg mit kérek tőled!

Ezután várj egy kicsit, hogy mi történik. Ha érzékeny vagy a szellemvilágra, vagy csak különösen jó kapcsolatod volt az elhunyttal, akkor érezheted a jelenlétét. Ha ennél is szorosabb viszonyotok volt, avagy birtokában vagy a megfelelő képességeknek, láthatod, halhatod őt is. De mindenképpen tudni fogod, jelen van-e vagy sem és akkor így folytasd:

Segítségedet kérem abban, hogy találj nekem egy...

Itt fejtsd ki neki a saját szavaiddal részletesen és pontosan, hogy milyen munkát szeretnél. Hány órás legyen, mit szeretnél csinálni, mennyi pénzért és így tovább. De ami a legfontosabb ezenfelül, hogy mennyi idő alatt találja meg.
Mikor mindent letisztáztál vele, bocsásd el őt a következő szavak kíséretében:

Elbocsátalak kedves rokonom,
Drága X (név), térj vissza a Holtak Birodalmába,
Köszönöm, hogy eljöttél és meghallgattál,
Térj nyugalomra a Fényben,
De engem és kérésemet, kérlek ne feledj el!

Miután eltávozott, fújd el a gyertyákat és a füstöltőt és annak a reményében térj nyugovóra, hogy a legkedvesebb szeretted fogja egyengetni az utadat, amíg szükéged van rá.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik virág képviseli a személyiségedet? - Megmutatja, mit jelentesz az emberek számára

Melyik virág képviseli a személyiségedet? - Megmutatja, mit jelentesz az emberek számára

Melegszívű cseresznyefavirág vagy? Elbűvölő tulipán? Energikus napraforgó? Netán ártatlan liliom? Gyere, derítsük ki együtt a választ, ugyanis az általad választott virág sokat elárul majd rólad! Nem hiszed? Akkor teszteld magad most!

 

Tovább »
7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

7 apró és láthatatlan jel, amely árulkodik az életkorodról - Nem tudod álcázni

Előbb vagy utóbb minden nő megtapasztalja az öregedés első jeleit, amelyeket persze igyekszik elrejteni. Próbálják eltüntetni az apróbb ráncokat és a frizurájukra is mindinkább odafigyelnek. Ám vannak az öregedésnek finomabb jelei is, amelyek elsőre ugyan nem feltűnőek, ám ha nem figyelsz oda eléggé rájuk, a későbbiekben már tehetetlen leszel. Vajon milyen jelekre kell odafigyelned?

Tovább »
Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Válassz egy lótuszt, és tudd meg, hogy korábbi életed milyen párhuzamot mutat a jelenlegivel!

Tűnődtél már el azon, hogy vajon ki lehettél előző életedben? A legtöbb embernek több száz, de akár több ezer előző élete is lehetett, így gyakorlatilag lehetetlen megismerni mindazt a tapasztalatot, amit felhalmoztál korábban. Néhány dolgot persze ki lehet deríteni, főként akkor megy ez könnyebben, ha a jelenlegi életeddel az adott előző életed mutat egyfajta párhuzamot.

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Mészáros Barbara

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Mészáros Barbara

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép