2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 19. - Emília
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Találj állást egy elhunyt rokonod segítségével

Wadolowska Balogh Orsolya

Jó hír az álláskeresők számára, hogy az itt az Új Év kezdete, ezáltal új lehetőség nyílnak arra, hogy sikeresen elhelyezkedjenek. Amit viszont kevesen tudnak, hogy elhunyt szeretteik segítségünkre lehetnek a túlvilágról! Idézd meg egy kedves rokonodat, hogy megtalálja neked a legmegfelelőbb munkát!

 

Kezdd az új évedet megújult erővel és lendíts nagyot a helyzeteden! Ha nincs munkád, vagy csak nem érzed az igazinak, akkor egy elhunyt rokonod támogatásával lehetőséged nyílik arra, hogy változtass a jelen körülményeken. Ugyanis szeretteink távozásuk után továbbra is nyomon követik a napjainkat, figyelemmel kísérik életünket és sokszor, ha úgy érzik, maguktól is beleavatkoznak az életünkbe. Nem kell megvárnod amíg ez bekövetkezik, inkább kérd meg egy szeretted, hogy legyen segítségedre, mivel a szellemek odaát egész kis hatalommal és befolyásoló erővel rendelkeznek ahhoz, hogy azt mondhassuk, képesek „átvarázsolni" az életünket. Ezzel a ceremóniával és a rokonod segítségével összejöhet a következő állásinterjú vagy egy remek ajánlatot kapsz egy ismerősödtől. Rengeteg út nyílik majd meg előtted, Te csak légy résen, hogy vajon mit intéz neked a szeretted!

Kellékek

5 db fehér gyertya

Mirha, szantál vagy tömjén füstölő

Egy fénykép vagy személyes tárgy (akár mindkettő) attól a rokontól, akitől majd a segítséged várod

A varázslat menete

A mágiát célszerű szombaton vagy vasárnap végezni a legteljesebb nyugalomban. Véletlenül se zavarják meg a ceremóniádat. Már tudod, mely rokonodtól kéred a segítséget, így hát tedd az oltárodra a fényképét és esetleg egy tárgyat is, ami az ő tulajdonában volt. Amennyiben egyikkel sem rendelkezel, elég lehet a neve és a születési dátuma egy papíron. Gyújtsd meg az öt gyertyát és a füstölőt. Lélegezz nagyokat és lélekben készülj fel az idézésre. Amint erőd teljében érzed magadat, mond a következő hívó igét:

Kedves rokonom, ki megtértél a túlvilágra,
Drága X (a személy neve), aki elmentél a Béke Birodalmába,
Arra kérlek, jöjj most vissza hozzám a Fényből egy rövid időre,
Légy a segítségemre e kétségbeesett és baljós időkben.
Hívlak téged, tisztelj meg jelenléteddel és hallgasd meg mit kérek tőled!

Ezután várj egy kicsit, hogy mi történik. Ha érzékeny vagy a szellemvilágra, vagy csak különösen jó kapcsolatod volt az elhunyttal, akkor érezheted a jelenlétét. Ha ennél is szorosabb viszonyotok volt, avagy birtokában vagy a megfelelő képességeknek, láthatod, halhatod őt is. De mindenképpen tudni fogod, jelen van-e vagy sem és akkor így folytasd:

Segítségedet kérem abban, hogy találj nekem egy...

Itt fejtsd ki neki a saját szavaiddal részletesen és pontosan, hogy milyen munkát szeretnél. Hány órás legyen, mit szeretnél csinálni, mennyi pénzért és így tovább. De ami a legfontosabb ezenfelül, hogy mennyi idő alatt találja meg.
Mikor mindent letisztáztál vele, bocsásd el őt a következő szavak kíséretében:

Elbocsátalak kedves rokonom,
Drága X (név), térj vissza a Holtak Birodalmába,
Köszönöm, hogy eljöttél és meghallgattál,
Térj nyugalomra a Fényben,
De engem és kérésemet, kérlek ne feledj el!

Miután eltávozott, fújd el a gyertyákat és a füstöltőt és annak a reményében térj nyugovóra, hogy a legkedvesebb szeretted fogja egyengetni az utadat, amíg szükéged van rá.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 egészségügyi kihívás, melyet Aloe Verával könnyedén orvosolhatsz

5 egészségügyi kihívás, melyet Aloe Verával könnyedén orvosolhatsz

Az Aloe Vera egészségügyi előnyei évezredek óta ismertek az emberiség számára, első említése egészen i.e. 2200-ig nyúlik vissza. Még Arisztotelész is azt tanácsolta Nagy Sándornak, hódítsa meg Socotra-t, hogy hozzáférjen a hatalmas Aloe Vera ültetvényekhez. Tudtad, hogy ez a szerény megjelenésű növény antioxidánsok gazdag forrása?

Tovább »
Mennyi idő kell neked ahhoz, hogy megtaláld a rejtőzködő állatokat a képeken?

Mennyi idő kell neked ahhoz, hogy megtaláld a rejtőzködő állatokat a képeken?

Egyszerűen lenyűgöző és imádni való az állatvilág! A legapróbbtól a legnagyobbig képes mindegyik rejtőzködni. Olyan külsővel és rendkívüli képességekkel ruházta fel őket az Anyatermészet, amelynek segítségével a rejtőzködés nagymesterei lehetnek. Vajon annyira sikeresek benne, hogy még téged is becsapnak? Érdemes lemérned, hogy mennyi időbe telik, mire megtalálod őket a képeken!

Tovább »
Válassz egy napot és ismerd meg személyiséged kardinális pontjait - Képes személyiségteszt

Válassz egy napot és ismerd meg személyiséged kardinális pontjait - Képes személyiségteszt

Ezt a tesztet egy francia pszichológuscsoport állította össze, melyben szebbnél szebb nap szimbólumokkal illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Válaszd ki azt a képet, amely a legközelebb áll a szívedhez, és olvasd el, mit fed fel a személyiségedről a választásod. Készen állsz az igazságra?

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép