SZÉPSÉG

Kozmetikus a telefonodon - Oku Skin Care Sensor

Szerző:
Szabó Anna
Ha meg vagy őrülve a különböző technikai kütyükért, le sem teszed a telefonodat a kezedből és mellette a szépségápolás is érdekel, akkor ezt az eszközt neked találták ki. Nézd meg, hogyan is működik ez a bőrápoló szenzor, amelyet akár az iphonodra is letölthetsz.

 

Mire jó?

Ha sokszor küzdesz a pattanásokkal, mitesszerrel és egyéb bőrproblémákkal, akkor az Oku Skin Care Sensor segíthet neked. Ez a kis gép képes felmérni az arcod egészségi állapotát. Tanácsod ad , hogyan ápold a bőrödet, milyen állapotban van az, és, hogy egy esetleges pattanás mennyi idő múlva tűnik el (nem rossz, ha tudsz kalkulálni például egy randi előtt). Mivel már mindent szinte mobilon csinálunk, és mindenre kitalálnak valami app-ot, ezért persze ezt is letöltheted az iphonodra, hogy azon keresztül mérd fel az arcod egészségügyi állapotát. Ráadásul elég kicsi és praktikus.

Hogyan használd?

Nagyon egyszerű a használata is, miután letöltötted az alkalmazást tedd közel az arcodhoz a szenzort és indulhat is a hajtóvadászat a pattanások ellen. Ezután pedig az alkalmazás elküldi az eredményeket. Olyan, mintha a saját kozmetikusodat hordanád a zsebedben. Rétegesen megvizsgálja a bőrödet, majd pontozza azt. A nullás területekre, ahol még van mit javítani, küld a kis gépezet megoldásokat, diétákat, életmódtanácsokat. Nos, persze az ára egy kissé borsos, nem épp magyar pénztárcára szabták, most 250 dollárért rendelheted meg.

A technika rohamosan fejlődik, és a szépségipart sem kíméli, ennek terméke az Oku is. Nem mondom, hogy nélkülözhetetlen eszköz, de bizony ez a jövő, ezzel meg kell barátkozni. Talán néhány éven belül olyan szerves része lesz a női neszesszernek, mint a szempillaspirál.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL