Napi horoszkóp - 2015-01-16

Kos

Kedves Kos! Gondolataidat mindenekelőtt hosszú távú célok és a baráti együttlétek foglalkoztatják. A társaság most nagyon fontos neked. Jó érzés valamilyen összetartó csoporthoz, kompániához tartozni. Ez később is előnyödre válik.

Bika

Kedves Bika! Figyelmedet a karrierügyek kötik most le. Arra törekszel, hogy ne halmozódjon fel több munkád, mint amennyit könnyedén el tudsz végezni. Értékes képességeid vannak, amiket ki kell használni most, amikor erőd teljében vagy.

Ikrek

Kedves Ikrek! Általában azokhoz az emberekhez vonzódsz és érzed velük jól magad, akik hasonló nézeteket vallanak, mint te. Így van ez most is. A szellemi ösztönzést fontosnak tartod, szeretsz olvasni, színházba, moziba járni.

Rák

Kedves Rák! Nagyra törő célokat dédelgetsz magadban. Pedig meglehetősen nehéz napok várnak rád. Előfordulhat, hogy súlyos érzelmi választás elé kerülsz. Hajlamos vagy a túlzásokra minden területen. Légy egy kicsit szerényebb.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A szellemi tevékenység, a kommunikáció kap különleges hangsúlyt ebben az időszakban. Mostanra kell időzíteni a fontos látogatásokat, telefonokat. Remekül érzed magad a bőrödben, igazi szerencsesorozatnak nézhetsz elébe.

Szűz

Kedves Szűz! Találj módot a testmozgásra, ha elveszettnek érzed magad ezen a szürke téli napon. Lehet ez akár séta is. Fontos, hogy felfrissüljön a vérkeringésed. A csillagok állása kedvező, elsősorban a magánéletben érhet meglepetés.

Mérleg

Kedves Mérleg! Minden szempontból optimális ez a nap számodra. A magánéletedben a legjobban alakulnak a dolgok, mintha csak a mennyországban lennél. Ellenállhatatlan vagy, és talán még egy sorsdöntő találkozást sem lehet kizárni.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ez a nap végre az óhajaid szerint alakul. Vállalkozó szellemű vagy, és könnyen teremtesz kapcsolatokat. Ötleteid az első szóra meghallgatásra találnak. Különösen alkalmas időszak ez új tervek kovácsolására.

Nyilas

Kedves Nyilas! Változatlanul kedves, barátságos és segítőkész embernek tartjanak. A hét utolsó munkanapján mégis úgy érzed, fogytán az erőd. Nincs mese, pihenned kell! Magánéletedben azonban minden a vágyálmaid szerint alakul.

Bak

Kedves Bak! Kerüld azokat az embereket, akik ki akarják használni természetes kedvességedet. Keress életbölcsességet utazás vagy tanulás révén, de ne hanyagold el érzelmi szükségleteidet sem. Átmenetileg nyugodt szakaszban vagy.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Igen változékony hangulatod van, és ez néha zavarba ejti környezetedet, barátaidat. Összpontosíts munkádra, teremts anyagi biztonságot, és erősítsd baráti kapcsolataidat. Néha engedd el magad, nevess a többiekkel.

Halak

Kedves Halak! Ez az időszak változatosnak ígérkezik. Tágul érdeklődési köröd, és az érdekeid, lehetőségeid is. Igyekezz új ismereteket, mélyebb szaktudást szerezni. Ám azért csendes pihenésre, elmélkedésre is szakíts időt.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL