Napi horoszkóp - 2015-01-12

Kos

Kedves Kos! Mostanáig úgy érezted, hogy nem vagy igazán kihasználva a szakterületeden. Többre lennél képes, mint amennyivel megbíznak. Ezúttal sikerül magadra felhívni a figyelmet: kiderül, hogy jó lóra tettél, amikor elvállaltál egy nem túl hálásnak tűnő feladatot, ill. kockázatos vállalkozásba kezdtél.

Bika

Kedves Bika! Reggel alig lehet beléd lelket verni. Félelmeid megalapozatlannak bizonyulnak, munkahelyed boldog békeidők derűs, ráérős hangulatát idézi. Ez végre megnyugvással tölt el. Este barátaidhoz vagy hivatalos, ahol kiváló, oldott a hangulat. Ez a fesztelenség igen csak jót tesz neked, használd hát ki.

Ikrek

Kedves Ikrek! Az már a csodák birodalmába tartozik, hogy miképpen is képes benned egyszerre annyiféle érzelem dolgozni. Valószínűleg ezzel magyarázható időnkénti bizonytalanságod, vagyis azzal, hogy már te sem tudsz eligazodni közöttük. Jó volna azért, ha legalább a legfontosabb kérdésekben tisztán látnál.

Rák

Kedves Rák! Munkádban kedvező változás következhet be, mondhatni: ritka alkalmad adódik az előrelépésre. Ezúttal elsősorban magadban bízz, és ne késlekedj kihasználni a kínálkozó lehetőséget! Vigyázz, nem mindenki jóakaród, aki annak tünteti fel magát. Ügyelj az egészségedre is, szükséged lesz az erődre.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Akár még jól is alakulhat a napod, ha nem hagyod, hogy kizökkentsenek nyugalmadból. Az is kész öröm, ha semmi rossz nem történik. Engedd el magad, hiszen csak a vonakodót rángatja a sorsa. Törődj bele, hogy akadnak eseménytelen napok is. Vesd magad a munkába, elégedett leszel az eredménnyel.

Szűz

Kedves Szűz! Ma mindent a véletlenre bízhatsz, Fortuna a kegyeibe fogadott. Próbáld meg erre a napra időzíteni pénzügyi tranzakcióid lebonyolítását, esetleg egy új üzlet elindítását! Még hálás lehetsz ezért a jó tanácsért. És ha ez még mindig kevés a jóból, akkor estére hívd meg vendégségbe néhány barátodat.

Mérleg

Kedves Mérleg! Ezen a csúnya téli napon legszívesebben ki sem mozdulnál a lakásból. Sajnos a munkahelyedre kénytelen leszel bemenni, és meglátod, utólag még örömödet is lelheted benne. Végre családoddal is sikerül egy jót beszélgetni az esti vacsora mellett, akár régóta halogatott témák terítékre kerülhetnek.

Skorpió

Kedves Skorpió! Megszoktad az egyedüllétet és a magányt, minden társaságkeresési kísérletet eleve szkepszissel fogadsz. Inkább választod a biztos magányt, mint a bizonytalan társaságot. Ma este azonban igen kellemes emberek hívnak vendégségbe, butaság lenne fájó élményeid hatására nemet mondani nekik.

Nyilas

Kedves Nyilas! Na ugye, hogy nem kellett kétségbeesned, a dolgok szinte maguktól rendbe jönnek. Ehhez csak annyi kell, hogy jobban kimutasd érzelmeidet. Rögtön meggyőződhetsz róla, milyen fontos vagy a másiknak. Az egymásra találás boldogsággal és elégedettséggel tölt el, és jól esik a bensőséges hangulat.

Bak

Kedves Bak! Kemény, de eredményes hónapot tudhatsz magad mögött, és még nincs is vége. Erősen foglalkoztat a lakáscsere, felújítás, esetleg telekvásárlás gondolata. Már most kezd el szőni a terveket, hogy – mihelyt alkalom adódik -, realizálhasd is azokat. Semmit sem érdemes az utolsó pillanatra hagyni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Úgy elrepült a hétvége, hogy szinte észre sem vetted. Lehet, hogy azért, mert rengeteget dolgoztál? Ennek ellenére nem érzed magad fáradtnak, sőt! Tele vagy ötletekkel, mind újabb tervekkel, és persze mindegyiket szeretnéd azonnal és egyszerre megvalósítani. Ez tipikusan a Vízöntőre vall.

Halak

Kedves Halak! A siker elől ma sem térhetsz ki, főleg akkor nem, ha a jegy utolsó harmadának szülöttje vagy. Látod, ahogy a Földön nincs igazság, úgy a Vízben sincs: van, akit a Loch Ness-i szörny, van, akit a szerencse üldöz. De minden mulandó, és a jót addig kell megosztanunk másokkal, ameddig részünk van benne.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL