DIVAT

Nappali és esti szettek leárazott darabokból

Szerző:
Szabó Anna
Nyakunkon az év eleji leárazás. A karácsony előtti hajsza és az ünnepek meghitt pillanatai után érdemes benézni tehát néhány üzletbe, hiszen szuper áron lehet csinos szetteket vásárolni hétköznapokra, vagy valamilyen alkalomra.

 

Nappalra, munkába

Nehéz visszarázódni az ünnepek után a mindennapokba, de ha csinos és kényelmes darabokat szerzel be a leárazások alatt, akkor feldobhatod a hétköznapokat. A burgundi az idei tél abszolút slágerszíne, így érdemes valamilyen alapdarabot beszerezni ebben az árnyalatban. Nagy előnye, hogy jól kombinálható feketével, fehérrel, sötétzölddel, barnával vagy akár bézzsel, és különlegessé varázsolja az összeállítást, mint jelen esetben ez a nadrág. A zimankó beköszöntével érdemes a praktikumot is szem előtt tartani, itt a csinos kötött pulcsi, a magassarkú bundás bakancs és a műszőrme kabát garantálják a hidegtől való védelmet a napközbeni rohangálás közben. Míg estére csak egy kis borítéktáskával vesszük nyakunkba a várost, addig a munkanapokon jobb választás egy nagyobb szütyő, amibe akár egy kisebb bevásárlást is el lehet tüntetni, vagy egy könyvet, amit a tömegközlekedési eszközökön elő lehet kapni. Végül pedig a csillogásról se feledkezzünk meg, egy letisztult formavilágú statement nyaklánc, és hozzá passzoló karóra jól feldobja az egyszerű szabású ruhadarabokat is.

Pulóver: Háda 2499 Ft
Nadrág: F&F 6500 Ft
Cipő: CCC 7630 Ft
Nyaklánc: Bijou Brigitte 5 Euró
Óra: F&F 5900 Ft
Kabát: Háda 4999 Ft
Táska: Camaieu

Esti szórakozáshoz

Az ünnepek alatt senki nem tud ellenállni a finom falatoknak, de ha januárban egy kis kimozdulásra vágysz, ne tartson vissza, ha felugrott rád néhány deka! Egy alakformáló harisnya csodákra képes, és máris bátrabban bújhat bele az ember lánya egy csinos ruhába. Ez az egyszerű szabású, ezüsttel kombinált bordó ruha nagyszerű választás egy kis táncoláshoz a barátnőkkel, vagy egy meghitt vacsorára a pároddal. A fekete éktalpú bokacsizma pedig nem csak csinos, de kényelmes viselet is, így nem kell attól félni, hogy az este végére fájni fog a lábad. A fekete, mattított nyaklánc és egy visszafogott fülbevaló tökéletes választás ehhez a szetthez, mivel jelen esetben a ruha adja a csillogást, nem pedig az ékszerek. A műszőrme az idei tél elengedhetetlen kelléke, így érdemes egy ilyen kabáttal megkoronázni az összeállítást, hiszen olcsó és meleg viselet, mégis luxus megjelenésed lesz tőle.

Nyaklánc: SIX 14,95 euró
Éktalpú bokacsizma: Deichmann 4990 Ft
Műszőrme kabát: Háda 4990 Ft
Ruha: Háda 2399 Ft
Harisnya: H&M 2990 Ft
Táska: Camaieu

Az összeállításban szereplő darabokat áruló üzletek egytől egyig ellenállhatatlan kedvezményekkel várnak, úgyhogy vásárlásra fel!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL