Hozzávalók:
20 dkg étcsoki (magas kakaótartalmú)
20 dkg margarin
20 dkg cukor
10 dkg liszt
4 db tojás
Elkészítés:
Habverővel a tojásokat a cukorral habosra keverjük. Utána a margarint a csokival felolvasztjuk vízgőz felett. Ha kicsit hűlt a csoki, beleöntjük a felvert tojásba. Nagy mozdulatokkal összekavarjuk, és végül beleszitáljuk a lisztet. Előmelegített sütőben, sütőpapírral kibélelt formában sütjük, addig, amíg a teteje kérges nem lesz, a belseje pedig éppen ne ragadjon.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK