GASZTRO

Toszkán csoki torta

Szerző:
Szabó Anna
Igazi kényeztetés ez a sütemény! Ha szeretnéd meglepni szeretteidet, feltétlenül készítsd el!

 

Hozzávalók:

20 dkg étcsoki (magas kakaótartalmú)
20 dkg margarin
20 dkg cukor
10 dkg liszt
4 db tojás

Elkészítés:

Habverővel a tojásokat a cukorral habosra keverjük. Utána a margarint a csokival felolvasztjuk vízgőz felett. Ha kicsit hűlt a csoki, beleöntjük a felvert tojásba. Nagy mozdulatokkal összekavarjuk, és végül beleszitáljuk a lisztet. Előmelegített sütőben, sütőpapírral kibélelt formában sütjük, addig, amíg a teteje kérges nem lesz, a belseje pedig éppen ne ragadjon.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL