KÖZÉRZET

A kamillatea gyógyító hatásai!

Szerző:
Szabó Anna
Sokan nem szeretik az ízét, pedig érdemes lenne minimum naponta egy csészével meginni, hiszen rengeteg jótékony hatása van. Lehet filterben és szárított változatban vásárolni egyaránt. Mi inkább a szárított változatára voksolunk, igaz, hogy le kell szűrni, de ennyi fáradtságot igazán megér.

 

Gyógyító hatását már nagyon régóta ismerjük, íze kicsit kesernyés, gyulladáscsökkentő hatása viszont mindenhol ismert. Szem és kötőhártya gyulladás esetén vagy a szemen lévő árpa eltávolításában is segít a kamillateás borogatás. A hasi panaszok ellen is kiváló, puffadás vagy gyomorégés esetén is hasznos a meleg teát kortyolgatni. Sőt, még fejfájás ellen is hatékony és egyben természetes gyógymód a kamillatea. De ami talán a legfontosabb, hogyha lebetegedünk, akkor is nagyon fontos kamillateát fogyasztanunk, hiszen a kedvező hatásai segítik legyőzni a betegséget.

Nem csak a gyógyászatban, hanem a szépségápolásban is kulcsszerepet játszik, hiszen rengeteg kozmetikumban alkalmazzák. Fogyasszuk rendszeresen, hiszen nem árthat, csak használhat! Aki nem szereti a kesernyés ízét, édesítse meg egy kis mézzel.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL