2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 22. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A férfiak őszinte véleménye a romantikus filmekről

Összealította: Neszvecskó Anna

Újabb és újabb keserves női könnyek jelentős okozója a kérdés, hogy miért is nem szeretünk romantikus filmeket nézni. Bontsuk szét két részre, mit is gondoltok ti, mindemellett pedig mi, és járjunk végre a dolgok végére. Szétszedve pár pontban a saját szavaitokkal, és az általunk őszintén megadott válaszokkal.

 

„Azok a pasik annyira figyelmesek, minden apróságot észrevesznek."


Egyik kedvenc mondatotok, amit kiragadtok bármelyik csöpögős film láttán. Sírtok és közben szenvedtek, hogy mi miért nem vagyunk olyanok, mint a filmben a macsó.


„Végre egy férfi a filmben, aki kimutatja az érzéseit."


Rózsákkal, és kecsegtető meglepetésekkel halmozzák el, s rózsaszín köd vonzatában csábítanak. Gyengédek és meleg tekintetük révén hamar ujjuk köré csavarják a naiv főszereplő hölgyet.


„Jó látni, hogy létezik az igaz szerelem."


Pontosabban jó látni, hogy az egész film a nőkért van, és minden úgy történik, ahogyan ők szeretnék, és a férfi szinte minden esetben félreteszi saját személyiségét, egyéniségét, és felépít egy hamis képet a női szemekben.


Hamis kép


Mindamellett, hogy ezen filmek kapcsán hatalmas reklámfogásról beszélünk had vázoljam fel a férfit aki a filmben testet öltött. Minden ott kezdődik, hogy annak az embernek a szavak a szájába vannak adva és kifejezetten arra íródtak, hogy a sok női érzékeny lélek fogja minden érzelmét, felpakolja, és a lelkesedő legjobb barátnők társaságában elvigye a moziba, hogy ott együtt kisírhassák magukat és szomorkodhassanak, velük miért nem történik ekkora varázslatos élmény.


Aki így veselkedik


Kétség nem fér hozzá léteznek művészek, és ősromantikusok. Minden elismerésem azoknak a férfiaknak, akik megértik annyira a női szíveket, hogy pontosan azt adják nekik, amire szükségük van. Azonban valljuk be, a nő legtöbb esetben addig szeret, míg őt is szeretik. Kevés olyannyira kitartó és erős személyiségű hölgy van napjainkban, aki akkor is kitart, mikor társa nem halmozza el minden nap ajándékokkal, és gyöngéd figyelemmel.


A mi érzéseink


Az imént említett szerelmet, ha valami nem úgy történik, ahogyan ti szeretnétek, hamar elengeditek. Tehát akkor tisztázzunk valami nagyon fontosat. Nem tudunk mindent úgy csinálni, és soha nem is fogunk, ahogyan az a ti fejetekben megszületett. Ezért következhetett be az a számotokra szörnyű csapás, hogy egy férfi nem tud feltétlenül elsőre úgy hozzáállni egy kapcsolathoz, ahogyan azt a női etikett előírja.

Férfi öntudat


Nem fogjuk, és nem is várhatjátok el, hogy feláldozzuk saját személyiségünket, és nektek bájologjunk egész életünkben. Attól vagyunk férfiak, hogy magunkat adjuk és megtartjuk az általunk előírt igényeket egy bizonyos szinten.


Miért nem szeretjük tehát a nyáltengert?


Mindent összesítve teljesen őszintén, had fejtsem ki objektíven, mindenféle sértettség, és önzés nélkül miért nem vagyunk hajlandóak elmenni a moziba sírni.

Ti szeretnétek elhinni, és sok esetben el is hiszitek, amit ott láttok. A tökéleteset, az álomba illő vihar közeli képeket, gyertyafényes estéket, mi pedig nem hiszünk mindennek. Mivel nem vagyunk és nem is leszünk ilyenek. Bizony fájna, ha azt mondanám, de ti mégis erre reflektáltok: „hamar rátok ununk és ezért csak pár hónapig tart a kedvesség." Valójában azért tart csak ilyen rövid ideig, mert hibáinkat felnagyítjátok, és azt az egy képet szeretnétek látni egész életetekben, hogy nézzük a csillagokat a tábortűznél és közben gyerekkori élményeket osztunk meg egymással.

De sajnos azt kell, hogy mondjam, nem tudunk tökéletesek lenni. Akárhogy szeretnétek, nem tudunk egyformán, és unalmasan ugyanazok maradni, huzamosabb ideig pedig végképp nem. Mivel mi is emberek vagyunk, elfáradunk, van saját életcélunk, s időnként még viszonzást is várunk.


Amennyiben számít, amit szeretnénk


Kedves lányok, had mondjam el, hogy ami mindezzel kapcsolatban elvárás, és titkos vágy a lelketekben ideje, hogy távozzon, mert mi jobban szeretjük a természetességet, a felesleges „bájolgás" helyett. Továbbá, zárójelben még megjegyezném, számunkra az igazán szexi, ha valaki a hétköznapi énjét adja, ahelyett, hogy csillogó szemekkel vigyorog ránk és erőltetve kacag az ócska, megjátszott poénjainkon. Persze ez aranyos, de pont addig tart míg a mi romantikus megnyilvánulásaink. A csattanója mindennek, valamint a sok éves tapasztalat, hogy azok a lányok pedig, akiket erre érdemesnek tartanánk, sok esetben nem kérnek ebből, mert sokkal többre tartják annál az életet, hogy olyan hálókat és hamis képeket vetítsenek belső szemeik elé, ami hosszútávon elérhetetlen. Vagyis követik saját gondolkodásukat, céljaikat, tőlünk függő vágyaik, és a belénk helyezett örökös, és reménytelen bizakodás helyett.


Tehát az üzenet


Ha nem akartok csalódni, és sokat sírni, akkor vegyétek elő minden energiátokat és építsétek meg a saját világotokat, hozzánk hasonlóan. Nem lesztek tökéletesek pont, ahogy mi sem vagyunk, de ettől lesztek természetesek és kívánatosak a férfi szemeknek.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ez a 4 megoldásra váró játékos misztérium még a legjobb elméken is kifoghat!

Ez a 4 megoldásra váró játékos misztérium még a legjobb elméken is kifoghat!

Állj be pár perc percre nyomozónak! Kitudja, tán el is kellene nekik a segítség! Van itt 4 olyan rejtély, amit meg kellene oldani, de csak egy igazán éles, jó megfigyelőképességgel rendelkező egyén képes rá. Talán pont te vagy a mi emberünk? Itt az alkalom, hogy leteszteld magad, milyen jó nyomozó válhatna belőled! Vagy nem…

Tovább »
Válassz egy éjszakai jelenséget, és tudj meg néhány titkot önmagadról!

Válassz egy éjszakai jelenséget, és tudj meg néhány titkot önmagadról!

Az éjszaka nem más, mint a nappal ellentéte, ugyanakkor szimbolizálja a sötétséget és a félelmeket. Figyelj befelé, halld meg a szíved hangját, és meglátod, titkokat fogsz megtudni önmagadról és a vágyaidról. Csak hunyd be a szemedet, irányítsd befelé a figyelmedet, és válassz egy éjszakai jelenséget!

Tovább »
A 12 Jung-féle személyiség archetípus - Te melyikbe tartozol?

A 12 Jung-féle személyiség archetípus - Te melyikbe tartozol?

Jung egyetértett azzal az ókori bölcsességgel, mely szerint csak egy igaz Egység létezik, melyet, amíg nem fedezel fel, addig megosztott személyiségzavarod van. Mint egy kirakós játék, össze kell raknod a Mindent és felfedni az Ént.  Ezt már az ókori Bölcsek is tudták több ezer évvel ezelőtt, és szimbólumokat használtak a mítoszokban. 

Tovább »

Kalkulátor

A színek ereje

Milyen színek vesznek körül? Milyen színű ételeket fogyasztasz? Ha egy szín túlságosan jelen van életedben, az nagy jelentőséggel bír. Mint ahogy az is, ha az egyik hiányzik belőle. Válaszd ki, melyik az, és tudd meg, mire van szükséged és mit üzen neked.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tarcsay Mária

Szín- és stílus tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tarcsay Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép