2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. szeptember 19. - Vilhelmina
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A férfiak őszinte véleménye a romantikus filmekről

Összealította: Neszvecskó Anna

Újabb és újabb keserves női könnyek jelentős okozója a kérdés, hogy miért is nem szeretünk romantikus filmeket nézni. Bontsuk szét két részre, mit is gondoltok ti, mindemellett pedig mi, és járjunk végre a dolgok végére. Szétszedve pár pontban a saját szavaitokkal, és az általunk őszintén megadott válaszokkal.

 

„Azok a pasik annyira figyelmesek, minden apróságot észrevesznek."


Egyik kedvenc mondatotok, amit kiragadtok bármelyik csöpögős film láttán. Sírtok és közben szenvedtek, hogy mi miért nem vagyunk olyanok, mint a filmben a macsó.


„Végre egy férfi a filmben, aki kimutatja az érzéseit."


Rózsákkal, és kecsegtető meglepetésekkel halmozzák el, s rózsaszín köd vonzatában csábítanak. Gyengédek és meleg tekintetük révén hamar ujjuk köré csavarják a naiv főszereplő hölgyet.


„Jó látni, hogy létezik az igaz szerelem."


Pontosabban jó látni, hogy az egész film a nőkért van, és minden úgy történik, ahogyan ők szeretnék, és a férfi szinte minden esetben félreteszi saját személyiségét, egyéniségét, és felépít egy hamis képet a női szemekben.


Hamis kép


Mindamellett, hogy ezen filmek kapcsán hatalmas reklámfogásról beszélünk had vázoljam fel a férfit aki a filmben testet öltött. Minden ott kezdődik, hogy annak az embernek a szavak a szájába vannak adva és kifejezetten arra íródtak, hogy a sok női érzékeny lélek fogja minden érzelmét, felpakolja, és a lelkesedő legjobb barátnők társaságában elvigye a moziba, hogy ott együtt kisírhassák magukat és szomorkodhassanak, velük miért nem történik ekkora varázslatos élmény.


Aki így veselkedik


Kétség nem fér hozzá léteznek művészek, és ősromantikusok. Minden elismerésem azoknak a férfiaknak, akik megértik annyira a női szíveket, hogy pontosan azt adják nekik, amire szükségük van. Azonban valljuk be, a nő legtöbb esetben addig szeret, míg őt is szeretik. Kevés olyannyira kitartó és erős személyiségű hölgy van napjainkban, aki akkor is kitart, mikor társa nem halmozza el minden nap ajándékokkal, és gyöngéd figyelemmel.


A mi érzéseink


Az imént említett szerelmet, ha valami nem úgy történik, ahogyan ti szeretnétek, hamar elengeditek. Tehát akkor tisztázzunk valami nagyon fontosat. Nem tudunk mindent úgy csinálni, és soha nem is fogunk, ahogyan az a ti fejetekben megszületett. Ezért következhetett be az a számotokra szörnyű csapás, hogy egy férfi nem tud feltétlenül elsőre úgy hozzáállni egy kapcsolathoz, ahogyan azt a női etikett előírja.

Férfi öntudat


Nem fogjuk, és nem is várhatjátok el, hogy feláldozzuk saját személyiségünket, és nektek bájologjunk egész életünkben. Attól vagyunk férfiak, hogy magunkat adjuk és megtartjuk az általunk előírt igényeket egy bizonyos szinten.


Miért nem szeretjük tehát a nyáltengert?


Mindent összesítve teljesen őszintén, had fejtsem ki objektíven, mindenféle sértettség, és önzés nélkül miért nem vagyunk hajlandóak elmenni a moziba sírni.

Ti szeretnétek elhinni, és sok esetben el is hiszitek, amit ott láttok. A tökéleteset, az álomba illő vihar közeli képeket, gyertyafényes estéket, mi pedig nem hiszünk mindennek. Mivel nem vagyunk és nem is leszünk ilyenek. Bizony fájna, ha azt mondanám, de ti mégis erre reflektáltok: „hamar rátok ununk és ezért csak pár hónapig tart a kedvesség." Valójában azért tart csak ilyen rövid ideig, mert hibáinkat felnagyítjátok, és azt az egy képet szeretnétek látni egész életetekben, hogy nézzük a csillagokat a tábortűznél és közben gyerekkori élményeket osztunk meg egymással.

De sajnos azt kell, hogy mondjam, nem tudunk tökéletesek lenni. Akárhogy szeretnétek, nem tudunk egyformán, és unalmasan ugyanazok maradni, huzamosabb ideig pedig végképp nem. Mivel mi is emberek vagyunk, elfáradunk, van saját életcélunk, s időnként még viszonzást is várunk.


Amennyiben számít, amit szeretnénk


Kedves lányok, had mondjam el, hogy ami mindezzel kapcsolatban elvárás, és titkos vágy a lelketekben ideje, hogy távozzon, mert mi jobban szeretjük a természetességet, a felesleges „bájolgás" helyett. Továbbá, zárójelben még megjegyezném, számunkra az igazán szexi, ha valaki a hétköznapi énjét adja, ahelyett, hogy csillogó szemekkel vigyorog ránk és erőltetve kacag az ócska, megjátszott poénjainkon. Persze ez aranyos, de pont addig tart míg a mi romantikus megnyilvánulásaink. A csattanója mindennek, valamint a sok éves tapasztalat, hogy azok a lányok pedig, akiket erre érdemesnek tartanánk, sok esetben nem kérnek ebből, mert sokkal többre tartják annál az életet, hogy olyan hálókat és hamis képeket vetítsenek belső szemeik elé, ami hosszútávon elérhetetlen. Vagyis követik saját gondolkodásukat, céljaikat, tőlünk függő vágyaik, és a belénk helyezett örökös, és reménytelen bizakodás helyett.


Tehát az üzenet


Ha nem akartok csalódni, és sokat sírni, akkor vegyétek elő minden energiátokat és építsétek meg a saját világotokat, hozzánk hasonlóan. Nem lesztek tökéletesek pont, ahogy mi sem vagyunk, de ettől lesztek természetesek és kívánatosak a férfi szemeknek.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

A Diadalszekér az akarat erejére és az irányítás kézbevételének fontosságára hívja fel a figyelmet.

Tovább »
A szerdai nap angyalüzenete

A szerdai nap angyalüzenete

Én a bőség angyala vagyok. Isten gondoskodik arról, hogy megkapd a számodra szükséges pénzt. Légy bizakodó.

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Szerda

A napi jóslat Számodra - Szerda

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned a mai nap.

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Ferenc Antal Attila Preky69 Gyula 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép