SZÉPSÉG

Szépülj vízprogramozással!

Szerző:
Szabó Anna
A víz jótékony hatásai igen ismertek. Fogyasztásának akkor is hasznát veheted, ha szépülni szeretnél vagy a felesleges kilóktól akarsz megszabadulni. Az agykontroll egyik technikájának segítségével ugyanis igen intenzív eredményre számíthatsz.

 

A víz jótékony hatásai igen ismertek. Fogyasztásának akkor is hasznát veheted, ha szépülni szeretnél vagy a felesleges kilóktól akarsz megszabadulni. Az agykontroll egyik technikájának segítségével ugyanis igen intenzív eredményre számíthatsz.

A víz reagál az általunk kibocsájtott gondolatokra, így beprogramozhatjuk, hogy hatására kedvező változást érjünk el. Így csináld:

1. Engedj egy pohár vizet (vagy kicsit többet), majd fogd kezeid közé! Ügyelj rá, hogy két kezed ne érjen össze, de ujjaid egymáshoz simuljanak!
2. Hunyd be a szemed és lazulj el! Mikor alfa állapotba kerülsz (ennek elérése és felismerése agykontroll tanfolyamon, illetve könyvek olvasása során könnyen elsajátítható, de a lényeg, hogy érezd úgy, teljesen nyugodt vagy) hajtsd fejedet a pohár közelébe!


3. Vizualizáld legalább 12 percig, hogy hófehér fény árad két kezedből és homlokod közepéből a vízbe, mely magába szívja ezt az energiát és egyre jobban ragyog tőle! Képzeld el, hogy az idő elteltével egyre nagyobb fénygömb veszi körül a vizet, mely már a pohár határait is meghaladja!
4. A következő képeket, melyeket vizualizációd során elképzelsz, csúsztasd el az előbbi jelenettől balra, kb. 15'-kal. Gondolj arra, hogy inni fogsz a hófehér energiától ragyogó vízből, mely lehalad egészen a gyomrodba! Képzeld el, ahogyan ez a különleges információt tartalmazó folyadék a gyomorból és a vékonybélből felszívódik a vérbe és egyenesen a kívánt testrészekhez jut. Majd vizualizáld, ahogyan ennek hatására szépülni kezd az arcbőröd, erősebb lesz a hajad vagy éppen fogyni kezdesz! (Attól függően mit szeretnél elérni.) Erre körülbelül 6 percet szánj!
5. Ismét 15'-kal balra csúsztatva képzeld el, hogy a programozás elérte célját! Körülbelül 2 percen át vizualizáld, ahogyan tökéletes szépséggel, alakkal rendelkezel!
6. Idd meg a vizet egyszerre vagy apránként! Ha másnak szeretnél segíteni, add oda neki!

Vízprogramozással nem csak külsődet formázhatod, hanem többek között gyógyulhatsz is, illetve javíthatod koncentrálóképességedet, memóriádat! Szükség esetén jókedvet is szerethetsz!

A cikk José Silva - Ultra Kézikönyv c. könyve alapján készült

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL