Napi horoszkóp - 2014-12-14

Kos

Kedves Kos! Most remek esélyeid vannak a felemelkedésre, még ha csak lelki mélypontról is van szó. A csillagok sok támogatást nyújtanak ebben. Ez a legtöbb esetben valóságos szerencseáradatot jelent. Sugárzó jókedvvel nézhetsz a karácsony elébe, és szeretteidet is meglepheted kitűnő hangulatoddal.

Bika

Kedves Bika! Ma ki sem akarsz mozdulni a lakásból. Lesz, ami lesz, valahogyan majd csak lesz! Mindenesetre kikapcsolod a televíziót, mert úgy érzed, hogy még egy reklám, és megtébolyodsz. Úgyhogy – nincs mit tenni – kedveseddel az egész napot ágyban eltölteni, átkarolva.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ellentmondásos nap rajzolódik ki. Még magadhoz sem tértél eszeveszett szerelmi mámorodból, máris megrohant a féltékenység zöld szörnyetege. Érzelmeid szinte percenként váltakoznak. Ne túlozd el aggályaidat, mert nem éppen kellemes ünneplésben lesz részed, és ezt nem akarhatod.

Rák

Kedves Rák! Ma sajnos csalódás érhet, ezért ideig-óráig meglehetősen levertnek érzed magad. Mégse csüggedj, mivel hála rábeszélő művészetednek, a dolgok ismét a régi kerékvágásba terelődnek, és karácsony szentnapjára minden rendeződik körülötted. Már nem kell sokáig várnod rá.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Felhőtlen az égbolt életed egén. Viszonyod a kedveseddel jobb, mint valaha. Az állandó kapcsolatban élők érzelmei mélyebbek és szilárdabbnak lesznek, mire beköszönt a karácsony. Ha viszont még nincs párod, akkor elképzelhető, hogy a karácsonyi sürgés-forgásban összetalálkozol vele.

Szűz

Kedves Szűz! Valóságos sikersorozatot tudhatsz be magadnak, mivel a csillagok több érdekes lehetőségről gondoskodnak, és kiváló esélyeket kínálnak a felemelkedésedre. Ez akkor is megállja a helyét, ha mindössze arról van szó, hogy a lelki mélyponton szeretnél felülkerekedni. Karácsonyra minden rendben lesz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Így év vége felé erős késztetést érzel, hogy elmélkedj a múltról és a jövőről. Értékes tapasztalatok birtokába juthatsz ma, ha megpróbálsz a dolgok mélyére ásni. Magyarázatot találhatsz sok, ez idáig homályos eseményre. A karácsonyi ünnepeket már tiszta fejjel töltheted.

Skorpió

Kedves Skorpió! Alkotómunkádat egészen kivételes pozitív fényszögek is erősíthetik. Élj az alkalommal és fordítsd hát a javadra. Anyagi helyzetedben kedvező fordulat várható, ne szalaszd el a lehetőséget. Környezeted már úgyis megszokta tőled, hogy még az ünnepek alatt is képes vagy „dolgozni”.

Nyilas

Kedves Nyilas! A kozmikus hatások ezúttal ellentmondásosan hatnak. Teljes kétségbeesésbe sodorhatja azokat, akik magánéleti válsággal küszködnek. Míg másoknak mámorító örömökben lesz részük. Bárhogy is legyen, a karácsonyi készülődés sok mindenről elvonja a Nyilasok figyelmét, és ez így van rendjén.

Bak

Kedves Bak! Kételkedsz saját tehetségedben. Nincs erőd szembeszállni támadóiddal, irigyeiddel. Ne add fel könnyen kivívott pozíciódat. Értékeld valósan a helyzetedet, akkor rájössz, hogy nincs is okod a nyugtalanságra. Ha így teszel, akkor a karácsonyt már békében, nyugalomban ünnepelheted.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Mozgalmasan zajlik az életed ma is. Jelentős üzleteket köthetsz, sikeres vállalkozások tervei születhetnek meg a fejedben. Ráadásul régóta húzódó családi problémáid is megoldódhatnak végre. Figyelj többet kedvesedre, legalább az ünnepi készülődés legyen közös. Utána már minden megy magától.

Halak

Kedves Halak! Folytatódik a kedvezőtlen periódus a Halak számára. Átmenetileg rossz passzban vagy, és ma egészségeddel is bajok lehetnek. Ne erőltesd túl magad, kerüld az idegesítő helyzeteket. Most már csak a karácsony széppé tételével kellene foglalkoznod. Családod is bizonyára kíméletesen fog bánni veled.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL