Napi horoszkóp - 2014-12-12

Kos

Kedves Kos! Eleged van mindenből. Kifáradt, elnehezült vagy, kezd lankadni a figyelmed, szinte álló helyzetben elalszol. Valósággal megkönnyebbülsz, hogy pár napra kiszabadulhatsz a taposómalomból, otthagyhatsz csapot-papot. Talán most kaptál csak észbe, hogy az ünnepekről is megfeledkeztél.

Bika

Kedves Bika! Egy amolyan se hal, se hús munkanap után a kedveseddel ott folytatjátok, ahol néhány napja abbahagytátok. Tárgy: karácsonyi bevásárlás és anyagi megalapozása (illetve alaptalan volta.), de hogy melyikőtök a felperes, ezt a bonyolult kérdést talán még az alkotmánybíróság sem tudná megválaszolni.

Ikrek

Kedves Ikrek! Lehet, hogy ez a te igazi napod? Talán szereted az utolsó pillanatot, amikor mintegy varázsütésre rendeződnek a látszólag összekuszált szálak, és jó érzékkel vagy képes irányítani ezt a látványos rendezői munkát. Máskülönben ideje lenne számba venned, hogy milyen fontos tennivalók várnak rád.

Rák

Kedves Rák! Elmúlt a veszély, alig emlékszel már a tegnapi kellemetlen eseményekre. Azért csak tartsd nyitva a szemed, mert nem mindenki felejt ilyen könnyen. Semmi különös nem történik ma, átlagos napra számíthatsz. Este könnyed izgalom borzongat meg egy igen furcsa telefonhívás miatt.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ne próbáld magad a munka hősének feltüntetni, hiszen alig várod a napokat, amikor önfeledten lustálkodhatsz. Éppen csak az bosszant, hogy akadnak kollégáid, akik már ünnepi hangulatban vannak, és csak hátramozdítani járnak be. Ha tehetnéd, te sem cselekednél másképpen.

Szűz

Kedves Szűz! Pénteken egyébként sem könnyű elintézni valamit, de most, ünnep előtt már-már képtelenség. Akárhova telefonálsz, vagy nincsenek bent, vagy már elmentek. Ne törd magad, nem halaszthatatlan ügyről van szó! Este ezen bosszankodsz, mikor váratlanul beállít anyósod és néhány más.

Mérleg

Kedves Mérleg! Az év utolsó napjaiban még elvállalsz egy pluszmunkát, mert úgy gondolod, csekély megerőltetéssel tetemes pénzhez juthatsz. Csak nehogy nagyon sokat akarj egyszerre! Félő, hogy nem bírod majd a stresszt az ünnep előtt, már csak azért sem, mert partnered is ingerültebb a kelleténél.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ha a szemébe nézel, csak a szépséget látod, a csalárdságot sajnos már nem veszed észre. Ezt a sajátos vakságot le kell győznöd, mégpedig a lehető leghamarabb. Minden egyes nap újabb szenvedés, újabb megaláztatás, és persze újabb csalódás. Ezen még az sem segít, ha azt mondja, hogy csak téged szeret.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma inkább befelé élsz, és nem igazán figyeled, ami a környezetedben történik. A munkában a rutinodra hagyatkozol, megszokott aktivitásod nélkül dolgozol. Passzivitásodnak, melankóliádnak nincs konkrét oka, de érzelmileg, lelkileg üresnek, kifosztottnak érzed magad.

Bak

Kedves Bak! Nagyon szófogadó vagy. Megfigyelő képességed kiváló. Akadjon meg hát végre a szemed azon a férfin, aki időtlen idők óta szeretné felhívni magára a figyelmedet. Ha csak egy fellobbanó érzést vált ki, akkor is megéri, de ez a fejlemény egyáltalán nem biztos. Sőt. Akár kapcsolat kiindulópontja is lehet.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Szükséges aprómunkával telik a nap, de szívesen csinálod, mert ez is fontos része elképzelésednek. Ma az alapokat rakd le, hogy aztán szilárd épületet húzhass fölébe. Igencsak elfáradsz, alig állsz a lábadon. Már a zuhanyozáshoz sincs erőd, mielőtt ágyba dőlnél, és mély álomba merülnél.

Halak

Kedves Halak! Kedvesedet megbánthattad valamivel, mert nagyon tartózkodóan viselkedik veled szemben. Nemcsak közeledésedet utasítja vissza, hanem kérdéseidre is semmitmondó válaszokat kapsz. Akárhogyan is kutatsz az emlékezetedben, akárhányszor pergeted le az elmúlt napok eseményeit, nem találsz semmi jót.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL