Gondoskodás ajándékba - Nyereményjáték!

 

A NIVEA 13 éve kezdte együttműködését az SOS Gyermekfalvak Magyarországi Alapítványával, mely működésével számos gyermek, illetve fiatal felnőtt számára teremt otthont. Közös munkájuk eredményeként a hagyományosak mellett idén először találkozhatsz ezekkel a különleges karácsonyi csomagokkal. A NIVEA és az SOS Gyermekfalvak közös rajzversenyének legjobb képei ugyanis visszaköszönnek az ünnepi dobozokon.

Az elsődleges célunk az volt, hogy megmutassuk, milyen tehetséges gyerekek vannak ezekben a közösségekben. Őket komplex tehetségfejlesztő programmal segítjük szárnyaik bontogatásában, és reméljük, hogy közben a te lelked is sikerül megmelengetnünk ezekkel a szívhez szóló alkotásokkal!" – nyilatkozta Tantics Viktória, a NIVEA brand managere.

Egy kis kényeztetés bármikor jól esik, de a téli hidegben egyébként is különös gondot kell fordítanunk a bőrápolásra. Ezért is lehet hasznos ajándék egy ilyen tündéri csomag.

Ráadásul most akár meg is nyerheted a Harmony Bőrápoló csomagok egyikét, ami egy NIVEA Harmony Time krémtusfürdőt, és egy NIVEA Kényeztető Krémes testápolót tartalmaz. Ehhez nem kell mást tenned, mint helyesen kitölteni a kérdőívet, hogy résztvehess a sorsoláson >>>

 

{KEPGALERIA}

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL