DIVAT

Mi is az a "wrap watch" óra?

Szerző:
Szabó Anna
Szép és egyedi ajándékot keresel a közelgő ünnepre? Ne töprengj tovább, válassz egyet a csodaszép La Mer Collections karkötős divatórák közül!

 

Megérkezett Amerikából a vadonatúj kollekció igazi karácsonyi színekben: hófehér, sötétzöld, tüzes piros, csillogó arany és fémes ezüst. Ha barátnődet, nőismerősödet vagy netán magadat valami igazán trendi és nőies ajándékkal szeretnéd meglepni, válassz egy karkötős divatórát! Hétköznapi szettekhez is illik, de különleges alkalmakhoz is remekül passzol.

Az amerikai La Mer Collections "wrap watch" órák fő jellemzője az extra hosszú bőrszíj, amely többször körbetekerhető a csuklón és amelyet drágakövekkel és Swarovski kristályokkal kirakott ékszerláncok díszítenek, végeredményül egy ékszer és óra párosítást alkotva.

Már első ránézésre szembetűnő, hogy a többi divatóra márkától alapjaiban különbözik, típusát tekintve nincs is jelenleg hasonló a magyar piacon. A színek, a minták, az anyagok játéka egyedi és izgalmas megjelenést ad mindennapjaidnak.

Martine Ilana fiatal amerikai tervezőnő 2001-ben Los Angelesben alkotta meg a La Mer Collections divatóra márkát. Azóta folyamatosan születnek meg újabb és újabb kollekciói a dizájn iránti szenvedély és az egyszerű szépség jegyében. Kreatív munkájához inspirációt világkörüli utazásai során gyűjt Afrika, Olaszország, Izland, Thaiföld és Bali tájain járva.

Martine Ilana egyesítette az aktuális trendek jellemző karaktereit – bőrszíjakat, pántokat, Swarovski kristályokat, láncokat, charmokat, drágaköveket, rozé arany bevonatot – és létrehozott egy trendi divatóra márkát. A kollekció színválasztéka bőséges: a pasztel színek mellett az egészen élénk színek, sőt ezek izgalmas színkombinációi is megjelennek.

Az órákhoz valódi olasz bőrszíjak kapcsolódnak, amelyeket nagy gondossággal, kézzel válogatnak össze az Egyesült Államokban.

Viselj te is La Mer Collections órát, ha szereted a színeket, értékeled a kézzel készített dolgokat és keresed a számodra különleges darabokat!

Megvásárolható:

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL