Napi horoszkóp - 2014-12-09

Kos

Kedves Kos! Bizonyos munkahelyi változások ismét rád irányíthatják a figyelmet. A várható kilátások – előléptetés, fizetésemelés – megörvendeztetnek, a kiállott izgalmak elgyengítenek. Hiúságodat legyezgeti, hogy jó véleménnyel vannak rólad, méltónak tartanak magasabb tisztség betöltésére.

Bika

Kedves Bika! Szorgalmas, kitartó és munkaszerető ember vagy, de ma a pokolba kívánod a munkát. A többiek sem igen dolgoznak, adomázgatnak, beszélgetnek. Hangosan tréfálkoznak, te mégis alig érted a szavaikat. A kedvesedre gondolsz. Olyannyira vágyódsz utána, hogy úgy érzed, nem bírod ki.

Ikrek

Kedves Ikrek! Csúnya vitába bonyolódsz, ráadásul teljesen feleslegesen, mert tudván-tudod, hogy képtelenek vagytok vitázni egymással. Mintha más nyelven beszélnének, mindenki hajtogatja a magáét, anélkül hogy a másiknak egyetlen szavát is megértené. Keressetek közös nyelvet, ha pedig nincs, vond le a tanulságokat.

Rák

Kedves Rák! Ismét jobb napok járnak rád. Egészséged majd kicsattan, erősnek érzed magad, és nem oktalanul. Nem is kell nagyon erőltetned, úgy történik minden, ahogy te akarod. Ezt mostanában nem sokan mondhatják el magukról, úgyhogy becsüld meg a téged ért szerencsés fordulatot.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Kalandra éhesen szemléled a világot, az utca forgatagában is elejthető szép vadat keresel. Csillapíthatatlan vágyat érzel, hogy valami változatossággal leped meg magad. Szükséged lesz a szervezőkészségedre, ha nem akarsz lebukni, s a szeretet ünnepét fagyos légkörökben tölteni.

Szűz

Kedves Szűz! Bízol abban, hogy ez a karácsony szebb lesz, mint a tavalyi, és hogy a család többi tagjának is olyan fontos, mint neked. Sokat tettél már azért, hogy minden a legnagyobb rendben történjék. Ha tőled függne, akár holnap is beköszönthetne az ünnep, hiszen készen állsz már mindenre.

Mérleg

Kedves Mérleg! Teljesen megfeledkeztél róla, hogy a hónap elején lejárt a fizetési határidő, már ami a kölcsöntartozást illeti. Vagy lehetséges, hogy anyagi nehézségeid vannak? Akkor sem ez a megoldás, hogy szó nélkül hagyd, és úgy teszel, mintha ez lenne a teljesen természetes dolog az életben.

Skorpió

Kedves Skorpió! Úgy időzítsd üzleti tárgyalásaidat vagy egyéb más fontos ügyeidet, hogy azokra lehetőleg délután kerüljön sor. A délelőtt ugyanis kifejezetten alkalmatlan a fontos döntések meghozatalára, és előnytelen konstellációt jelent neked. Ebéd után viszont pozícióidat megerősíti.

Nyilas

Kedves Nyilas! Végre egy viszonylag nyugodt, csendes és derűs nap. Ma ki tudod élvezni, észre tudod venni az élet apró örömeit. Jól esik egy kis beszélgetés az ismerősökkel és kollégáiddal. Megszokott tevékenységeidnek is tudsz örülni. Pároddal is kedvesebb és figyelmesebb vagy a megszokottnál.

Bak

Kedves Bak! Kedvező fordulatot, figyelmességet, munkahelyi megértést leginkább fiataloktól várhatsz. Ha idősebb Bak szülöttről van szó, ne ragadtasd el magad, mert ez a kedvesség nem szerelmi ajánlat. Mindenképpen érdemes átgondolni a „házinyúl” –elméletet, mert a munkahelyi szerelem kellemetlenséggel jár.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Minden igaz, az utolsó szóig. Azért elővigyázatosságod nem volt hiábavaló. Mondd, kérlek, hová fogod tenni azt a töméntelen sok pénzt? Te már tudod!? Osztasz-szorzol, akárhogyan is számolsz, nem fogsz tudni kijönni belőle. Amin aztán te is csak nevetsz, saját magadat kacagod ki.

Halak

Kedves Halak! Bánat költözik a szívedbe, szomorúság a lelkedbe. Úgy érzed, belefáradtál mindenbe, főleg a saját magaddal folytatott kilátástalan vitákba. Föladod, visszavonulsz, kitűzöd a fehér zászlót. Amúgy is sokszor idegennek érzed magad a világban, hát még most, amikor önmagadban is ellenséget vélsz fölfedezni.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL