Napi horoszkóp - 2014-12-08

Kos

Kedves Kos! Sirámaidnak véget vetettél. Ismét mindenre elszántan kezded a hetet és feltartott fejjel közlekedsz. Fáradhatatlanul loholsz egyik helyről a másikra, minden érdekel. Sajnos olyan dolgokba is beleütöd az orrod, amibe nem kellene. Ez nem biztos, hogy helyes, inkább a saját dolgaiddal törődj!

Bika

Kedves Bika! Vacakol a torkod: krákogsz, köhögsz. Hiába gargalizálsz, hiába szeded a tablettákat. Ám ahogy letelt a munkaidő, kutya bajod. Kedvesed nem érti, hogy neked miért muszáj a legnagyobb latyakban gyalogolni, csúszkálnod, s legfőként: minduntalan idétlen vicceket gyártanod.

Ikrek

Kedves Ikrek! Az, hogy nem történik semmi, még nem olyan nagy baj, hiszen akkor semmiféle rossz nem következik be. Végre belátod, hogy felesleges kapkodnod, sokkal többre mész, ha higgadtan, rendszeresen végzed a munkádat. Lassan közeledik a karácsony előtti lótás-futás, de emiatt ne feledkezz meg az évfordulóról.

Rák

Kedves Rák! Egy hosszan elhúzódó ügyben sikerül végre döntést kicsikarnod. Ez pillanatnyi sikerélményt jelent neked. Nem pár percedbe került a dolog, de legalább úgy történt minden, ahogy elképzelted. Nem árt az óvatosság a szerelem terén. Gondolj arra, hogy állandó partneredben megbízhatsz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Tengernyi elintézetlen ügyed mellett számtalan otthoni teendőd is aggaszt. Kevésnek tűnik a nap 24 órája azokhoz a feladatokhoz képest, amelyek az év hátralévő részében még várnak rád. Lassíts a tempón, ha a két ünnep között nem mehetsz szabadságra, s nem eresztheted ki a gőzt.

Szűz

Kedves Szűz! Gyűlölöd a tömeget, ideges leszel attól, ha nem lehet közlekedni a városban. Pedig ezt mostanában vagy megszokod, vagy megszöksz. Ha ennyire ellenére vagy ez az ünnep előtti forgatag, menj el most szabadságra! Ha a hegyekbe mész, csodaszép téli táj üdvözöl majd téged!

Mérleg

Kedves Mérleg! Talán korai, persze semmiképp nem ártalmas, hogy már mától ünnepi a hangulatod. Ezt elsősorban annak köszönheted, hogy alkalmad lesz beszerezni néhány apróságot, ami az év végi ünnepekhez elengedhetetlen kellék. Nem árt, ha mostanában mindig magaddal hordod a megtakarított pénzed.

Skorpió

Kedves Skorpió! Sajnos olyannyira meg vagy győződve partnered saját maga tevékenykedéséről, hogy egy centit sem vagy hajlandó engedni. Minden rábeszélő képességedet latba kell vetned, már csak azért is, hogy Ő meghallgasson. Ez persze nem jeleneti azt, hogy meg is tudod igazából győzni.

Nyilas

Kedves Nyilas! Kicsit már lazítanál, fáradtnak érzed magad, de azért nagy kedvvel látsz hozzá a hátralévő feladatok elvégzéséhez. Úgy akarod befejezni az évet, hogy mindent rendben, megbízhatóan megcsinálsz. Szeretnél a magánéletedben, de legalábbis a kapcsolataidban is rendet tenni. Egész nap gondolkodsz.

Bak

Kedves Bak! A mai nap bizonyíték arra, hogy télvíz idején is táplálhat az ember forró érzelmeket. Ügyintézésed során már nem annyira örvendsz a forró helyzeteknek, de inkább így ne legyen. Amit elérsz, végül is önmagadnak köszönheted, akár a tálra, akár az ágyra gondolsz. A leves is, a szerelem is forrón jó!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Olyan cég érdeklődik irántad, ajánl – feltehetően igen kedvező – munkát neked, amelynek még a nevét sem hallottad. Mielőtt álmokba ringatnád magad, nem ártana informálódni valamelyest. Beugratás is lehet, becsapás is, valóság is. A fene tudja! Mindenesetre légy óvatos és körültekintő!

Halak

Kedves Halak! …megjegyzéseket tesznek a teljesítményedre. Az észrevétel jogosságát még hajlandó volnál elismerni, de feladójának illetékesét már annál inkább kevésbé. A „bagoly mondja verébnek…” kirívó esetével állsz szemben. Alig hiszel a fülednek. Felháborodásod valóságos dühkitöréssé fajul.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL