Napi horoszkóp - 2014-12-07

Kos

Kedves Kos! Talán érzed, hogy túllőttél a célon, és átváltál az ellenkező végzetbe: meginog az önbizalmad. Azt ugyan a világért be nem ismernéd, hogy tévedtél, melléfogtál. Most is másokat hibáztatsz. Elvárod, hogy családod és partnered is igazat adjon neked. Ma képtelen vagy szembenézni az igazsággal.

Bika

Kedves Bika! Ma ki sem akarsz mozdulni a lakásból. Lesz, ami lesz, valahogyan majd csak lesz! Mindenesetre kikapcsolod a televíziót, mert úgy érzed, hogy még egy reklám, és megtébolyodsz. Úgyhogy – nincs mit tenni – kedveseddel az egész napot ágyban eltölteni, átkarolva.

Ikrek

Kedves Ikrek! Az amerikai egészségvédő intézetek szerint a villa a legveszedelmesebb fegyver, amellyel naponta sok-sok amerikai polgár öli meg magát. Vedd figyelembe ezt a szomorú tényt, és ne akarj vasárnap kétszer annyit enni, mint egy átlagos hétköznapon. Sétálj egyet az erőben, vagy legalább a parkban.

Rák

Kedves Rák! Az előkészület napja ez a mai vasárnap. Valami új feladat vár téged a jövő héttől munkahelyeden, ezért meglehetősen nyugtalan vagy. Nem baj, mert ez legalább elvonja a figyelmedet az olyannyira megterhelő pszichés gondoktól. Foglalkozz mással! Hasznosítsd a hét utolsó napját!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Vizsgáld felül költségvetésedet még akkor is, ha érzésed szerint nem mutatkozik hiány. Ha már adósságba verted magad, különösen nem árt beosztóbbnak lenned. Te szereted költeni a pénzt, de személyed elleni sértésnek veszed, ha elfogy. Ezért persze házastársadat okolod, mintha ő tehetne róla.

Szűz

Kedves Szűz! Valószínűleg, hogy ez az év utolsó csöndes, nyugodt hétvégéje számodra. Használd ki, hogy nem zaklatnak, nem zavarnak sem vendégek, sem kínos telefonok! Intézz el néhány apróságot, és látogasd meg azt, aki fontos neked, de az ünnepek alatt nem lesz rá alkalmad, hogy vele lehess!

Mérleg

Kedves Mérleg! Szenteld ezt a napot kedvenc hobbidnak vagy mozgasd meg egy kicsit izmaidat. Mindkettőt szívesen teszed. De amennyiben fizikailag fáradtnak érzed magad, tartsd kondícióban szellemedet. Főleg a művész Mérlegekre vonatkozik ez. Egy biztos: ahhoz nem vagy fáradt, hogy tétlenül töltsd az órákat.

Skorpió

Kedves Skorpió! Igazán jó passzban vagy. Ez azért is fontos, mert a közelmúltban nem minden úgy sikerült, ahogyan azt elgondoltad és betervezted. A kudarcok kicsit megviseltek, de szerencsére ennek már nyoma sincsen. Munkahelyeden elfogadják új elképzeléseidet, sőt pénzügyi támogatásban részesülsz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Akármit is terveztél mára, akad ennél fontosabb: a karácsonyi bevásárlás elkezdése. Ne halaszd idén is az utolsó pillanatra az ajándékok megvételét, mert ebből csak kapkodás és idegesség származik, s végül senki sem azt kapja, aminek igazán örülne. Most még van időd, puhatold ki szeretteid vágyait.

Bak

Kedves Bak! A természet erőinek érzékelése megnyugvással tölt el. Változásai az élet változásaira emlékeztetnek, s ez megszabadít a pesszimista érzésektől. A holnap jobb lehet, mint ahogyan az is lesz. Ha társaddal vagy társaságban éled ezeket a perceket, tudasd velük, hogy jól érzed magad.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Bronzvasárnap – gyönyörű szó, de irtó nagy lehet a tömeg. Ilyesféléken töprenkedsz, amikor Morpheus ismét elragad mámorító tájaira. Csaknem este van, amikor felébredsz. Vendéglőben vacsoráztok. Drága, de nagyon finom volt az étel. Ez is valami, és még jól is érezted magad. Kellemes este volt.

Halak

Kedves Halak! Az első dekádbeli Halak a nagykanállal esznek, csak győznék nyeldekelni. Még a legjobb lenne hajnalok hajnalán elillanni valahová. De hová? ... A minimum, amire számíthatnak: a házastársi csetepatéknak a „csomagolok, visszamegyek a mamához” fokozata a szokásos kísérőjelenségekkel.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL