Napi horoszkóp - 2014-12-05

Kos

Kedves Kos! Fáradhatatlanul nyomulsz előre. Nem veszel tudomást arról, hogy szervezeted talán „megálljt” parancsolna. A lendület éltet, és most szinte élvezettel teszel eleget szakmai, hivatali kötelezettségeidnek. Olyan ügyekbe is belekapsz, amiket felesleges lenne elsietned. Pedig van idő, ne kapkodj!

Bika

Kedves Bika! Ha mindenkinek csak valami apróságot vásárolsz – amiből csúnya sértődések lehetnek -, akkor is nagyon sok pénzt kell kiadnod. Csaknem a kétszeresét annak, amennyit erre szántál és szánhattál. Nem tudod, mit tegyél, ennyi pénzed sincs. Akitől pedig kölcsönkérhetnél, szintén le van égve.

Ikrek

Kedves Ikrek! Nem kell állandóan gyanakodnod, szimatolnod, mert ezzel olyan mértékben rontod meg a hangulatot, hogy mindenki rosszul fogja érezni magát. Ha csak magadban bízol is, ezt palástolnod kell, mert a többiekre nézve megalázó ez a helyzet. Még jobb, ha lassan hozzászoktatod magad a gondolathoz.

Rák

Kedves Rák! Semmi sem úgy sikerül, ahogy gondolod. Lelkileg ma is felajzott vagy, de mivel megnyugvást nem lelsz, önmagadat marcangolod. Ha egyéb dolgod nem akad, ám tedd, de sok jót ne várj. Eredményre inkább úgy juthatsz, ha magadba szállsz, és egyedül próbálkozol valamit kicsiholni.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Amilyen nehezen látsz hozzá az ajándékok beszerzéséhez, később annál jobban belelkesedsz. Az üzleteket járva kiderül, volna mire költeni, és eleinte inkább önmagadat leped meg néhány aprósággal. Mérd fel lehetőségeid határát, mert a családod issza meg a levét, ha nem marad pénzed arra, hogy elegáns légy.

Szűz

Kedves Szűz! Ismét egy jó pontot szerezhetsz a főnöködnél, ha elvállalod azt a munkát, amit mindenki visszaadott azzal, hogy az ünnep előtt már képtelenség megcsinálni. Te nem ismersz lehetetlent. Szükséged van arra, hogy a határidő kínos szorítását érezd, ez mindig jobb munkára ösztönöz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Örülsz neki, hogy a hét utolsó munkanapja csöndesen fejeződik be, mert általában ilyenkor szokott a legmozgalmasabb lenni, és legtöbbször ettől a víkended sem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. De ma nem lehet okod a panaszra. Minden a terveid szerint történik, a munkától kezdve a szerelemig bezárólag.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ne erőszakold magadra az örökké izgő-mozgó ember szerepét. Ha nem esik jól a tüsténkedés, ne imitáld a szorgoskodást. Nincs rosszabb, mint céltalanul rohangálni. A te korodban már nem lehet mindenbe belekapni. Fontold meg lépteidet. Ha mindenáron úgy érzed, hogy tüsténkedned kell, hát tedd.

Nyilas

Kedves Nyilas! Munkádban fordulópont lehet a mai nap: vagy azért, mert igen kedvező állásajánlatot kapsz, vagy azért, mert úgy érzed, tovább nem bírsz, és nem akarsz eddigi munkahelyeden dolgozni, s egy vita hevében könnyelműen be is jelented: szándékodban áll megválni a cégedtől, hiszen eleged lett.

Bak

Kedves Bak! Meggondolatlan vagy, de jól gazdálkodsz. Költségvetésedbe még otthonod csinosításának kellékei is beleférnek. Gyermekeid, családtagjaid szeszélyes kiadásaid ellen azonban mélységesen kikelsz, ami vihart eredményezhet, valódi vihart. Ami megtörtént, azon nem lehet változtatni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Azon kapod magad a munkahelyeden, hogy – az összeadandó számoszlop közepe táján – iszonyú szörnypofákat, miegyebet rajzolsz a becses iratra. Már fél tucat kávét megittál, csaknem egy pakli cigarettát elszívtál, de hol van még a munkaidő vége? Még a távoli rokonaiddal is szívesebben beszélgetsz.

Halak

Kedves Halak! Lám, az istenek ismét gondjaikba vesznek. Szinte érzed biztató pillantásukat, amire oly nagy szükséged lett volna az utóbbi napokban. Ma újra a régi vagy, vidáman ficánkoló Halaknak érzed magad. Felszabadult jókedvedben azt sem tudod, mihez kapj, nagy igyekezettel próbálod pótolni elmaradásodat.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL