ANGYALISKOLA

Angyali varázslat

Szerző:
Szabó Anna
Varázsolni nem olyan bonyolult dolog, mint ahogyan azt sokan gondolják. Mindenki képes rá, csak tudnunk kell előcsalogatni a varázserőnket. Kis odafigyeléssel például könnyen varázsolhatunk szép perceket szeretteinknek, vagy akár mosolyt varázsolhatunk a másik ember arcára. Angyalaink is tudják, hogy minden varázslat jócselekedeten alapszik.

 

A közelgő ünnepekkel együtt egyre nagyobb hangsúlyt kap a varázslat szó is. Az a légkör, amely az évnek ebben a szakaszában körül vesz bennünket mesés hangulatot áraszt. Ilyenkor mindenkinek több szeretet költözik a szívébe és talán egy picit úgy érezzük, hogy akár csodák is történhetnek velünk.

Ha valamire azt mondjuk varázslatos, biztos, hogy mindenkinek egy pozitív, és csodálatos dolog jut eszébe. Talán nem véletlen, hogy a kisgyermekek is áhítattal nézik, ha trükköt mutatnak be nekik, hiszen számukra ez is varázslat. Ők még nem tudják azt, hogy mi emberek nem vagyunk képesek igazából varázsolni, legalábbis nem olyan módon, ahogyan az angyalaink, akik ugyanis az életünket nagymértékben befolyásoló dolgokba tudják belecsempészni a varázslatot. Természetesen nem arról van szó, hogy bárkinek is egy varázsütésre meg tudják változatni a mindennapjait, de olykor egy kis segítség is elég tőlük, hogy pozitív fordulatot vegyen az életünk.

A hétköznapokat is megszínesíthetjük azzal, ha olykor „varázsolunk" egy keveset. Legyen szó egy finom vacsoráról, amit az asztalra varázsolunk este a párunknak, vagy egy fotóalbumról, amellyel a családtagjainknak varázsolunk szép pillanatokat. Ezek azok a dolgok, amelyek széppé teszik a napjainkat.

Az életünkben számos olyan pillanat volt, van és még lesz, amelyet varázslatosnak lehet nevezni. Egy fiatal lány életében például ilyen lehet az, amikor kimondja a boldogító igent annak a férfinek, akire mindig is várt. Az esküvő maga egy csodálatos és varázslatos szertartás, amely örök emlék marad. Ugyanilyen varázslatos pillanat lehet egy édesanyának az, amikor világra jön a gyermeke és először a karjában tarthatja.

Az angyalok tudják, hogy az életünkben nélkülözhetetlen a varázslat. Mindenkinek szüksége van arra a kis pluszra, amelyet a varázslatos percek által élünk át. Ezen pillanatok nélkül talán nem is élhetnénk teljes életet, hiszen általuk szebbnek és jobbnak látjuk az életünket.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL