Napi horoszkóp - 2014-12-03

Kos

Kedves Kos! Nagy fába vágod a fejszédet: családot alapítasz, kiházasítod gyerekeidet, vagy más elhatározásra jutsz. Lehet, hogy ezzel komoly fejtörést okozol magadnak, mert felelősséget vállalsz, ami igazán nagy dolog. Ha úgy érzed, hogy a döntéssel már nem várhatsz tovább, akkor tényleg nem tehetsz mást.

Bika

Kedves Bika! Ezt is tennéd, azt is tennéd, s mivel két dolgot egyszerre tenni nem lehet, végül is nem teszel semmit. Ha csak az nem számít tettnek, hogy azon vívódsz, tenned kellene már valamit. Tárgyalásaidat, fontos megbeszéléseidet halaszd el, a következmények beláthatatlanok lennének! Tanácstalan vagy.

Ikrek

Kedves Ikrek! Rendkívüli adottság – most különösen nagy hasznát veszed -, hogy amikor a legjobban összekuszálódnak a dolgok, akkor állsz a helyzet magaslatán, s mint egy nagyszerű dirigens, percek alatt képes vagy rendet teremteni a „zenekarban”. Ezen a napon légy fokozottan óvatos a közlekedésben.

Rák

Kedves Rák! Nem tudsz elszakadni a tegnapi élménytől, ezért otthon kiadós veszekedésre számíthatsz. Az az igazság, hogy ez már nem ráz meg annyira, mintsem gondoltad volna. Mégis, gondolj arra, hogy nemsokára itt a karácsony. Ha nem olyan erős benned a tegnap hatása, halaszd későbbre a találkozást.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Határozottan és elszántan haladsz az utadon, szinte semmi sem állíthat meg. Bár sokakat bosszant a makacsságod, utóbb kiderül, neked volt igazad. Ennek ellenére kerüld a nyílt színi vitát, az értelmetlen összetűzéseket. Szükséged lesz szövetségesre. Azért ne feledd, télen gyenge a Nap.

Szűz

Kedves Szűz! Ha nem szerda volna, azt hihetnéd, hogy elfeledkeztél egy ünnepnapról. Olyan csodálatosan alakulnak dolgaid, mintha egy ceremóniamester megszervezte volna, hogy ünnepibbé varázsoljon. Tedd te is emlékezetesebbé ezt a szép napot! Öltözz már reggel úgy, mintha már előre készülnél valahova.

Mérleg

Kedves Mérleg! Régóta barátkozol már a gondolattal, hogy egy gyermekkori ismerősödet megkörnyékezed, mert úgy érzed, ez a kapcsolat erősebbé válhat, mint egy barátság. Semmit sem tudsz azonban a másik fél érzéseiről, s így kockázatos a dolog. Lehet, nyersz néhány izgalmas órát, de veszítesz egy barátot.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nyugtalan éjszakáidat munkahelyi problémáid okozzák, hiszen többnyire zaklatott magánéleted most rendben van. A kellemetlenségek miatt kár ennyire felizgatnod magad, hiszen ezzel csak azt éred el, hogy még arra sem tudsz koncentrálni, amire nagyon szeretnél. Pedig most szükség van rád.

Nyilas

Kedves Nyilas! Indulataid, megérzéseid ma rossz tanácsadónak bizonyulhatnak. Próbálj végiggondolni minden részletet, és hallgasd végig vitapartnereid érveit is. Csak az összes körülményt mérlegelve dönts, foglalj állást. Sok bosszúságtól és jogos kritikától kíméled meg magad, ha előrelátó vagy.

Bak

Kedves Bak! Akkor vagy boldog, ha tevékenykedhetsz. Megbízatásod nem csak a munkahelyedről kerül ki, szerelmed is közös munkába akar bevonni. Eltérő tempótok okozhat némi nehézséget, de igyekezz jó előre kiszakítani saját részed, saját megoldási formáidra hagyatkozva. A szépség irányi vágyad felfokozott.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Vállalkozásaid beértek. Ennek ma számos tanújelét figyelheted meg. A pénztárba még ne menj, de már arra sem sokat kell várnod. Ma csak a dicsőséget söpörheted be. Bár nem vagy túlzottan anyagias, ma jobban örültél volna némi pénzmagnak, lett volna éppen hová elvetned. Becsüld a kicsit is!

Halak

Kedves Halak! Lehet, hogy túl derűlátón ítélted meg a helyzetet. Az már bizonyos, hogy ezúttal nem úszod meg pár aszpirinnel. Makacs vagy, állandóan visszatérő láz gyötör, álmos nyugtalan, feketén gomolygó szörnyekkel csatázol, mindenre elszánt szellemek elől futsz. Figyelmed semmivel sem tudod lekötni.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL