UTAZÁS

Gyere velünk Dubaiba!

Szerző:
Szabó Anna
Izgalmas kalandok egy repülőtéren, kétszemélyes dubai utazás, tíz táblagép – a National Geographic Channel REPTÉRÓRIÁS: DUBAI című nagysikerű sorozatának második évada most ezekkel várja a NatGeo és a Telekom közös nyereményjátékán!

A Nat Geo Reptéróriás: Dubai című nagysikerű sorozata decemberben új epizódokkal jelentkezik! Az új évadban tovább gyűrűznek az izgalmas kalandok, amellyel a reptér dolgozóinak nap mint nap szembesülniük kell. Többek közt végigizgulhatjuk, amint a Repülőtéri Szolgálat emberei az idővel versenyt futva igyekeznek felkutatni egy eltűnt kisfiút, alig néhány perccel a gépe indulása előtt, vagy amint a vámtisztek az évi 66 millió utas mindegyikének poggyászát átkutatják, s a csomagokból olykor rekord értékű drogfogások kerülnek elő.

A repülőtér mérnökcsapata szintén napi 24 órás ügyeletet tart, hisz bármikor riaszthatják őket egy repülőgéphez. És akkor még nem beszéltünk a futópályák karbantartóiról, a légiirányítókról vagy egyszerűen a repülőgépeken dolgozókról, akiknek temérdek akadály áll nap mint nap az útjukba.

S ha mindezt végigizgulta a sorozattal, dőljön hátra és játsszon a NatGeo és a Telekom közös nyereményjátékán! A fődíj egy kétszemélyes út Dubaiba, ahol a szerencsés nyertes 7 éjaszakát tölthet el egy 5*-os szállodában. S ha véletlenül nem olyan szerencsés, hogy a fődíjat zsebelje be, akkor sem kell elkeseredni: 10 darab táblagépet is kisorsolunk a helyes megfejtők között. Nem kell tehát mást tennie, mint a Telekomnál nézni a NatGeo műsorát, a Reptéróriás: Dubai című sorozatot csütörtökönként és a http://natgeotv.com/hu/telekom oldalon regisztrálni és helyesen válaszolni a kérdésekre.


Nézze sorozatunkat Telekom TV előfizetőként már nemcsak a tévé képernyőjén, hanem a TV GO szolgáltatás segítségével – megfelelő internetkapcsolat esetén – notebookon, táblagépen vagy akár okostelefonon otthon, vagy bárhol az országban, és nyerjen!

Regisztráció és játék a nyereményekért: http://natgeotv.com/hu/telekom
A Telekom többképernyős tévézés élménye: https://www.tvgo.hu/

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL