ANGYALISKOLA

Angyali üdvözlet

Szerző:
Szabó Anna
Eljött a várva várt december, közeleg a Karácsony. Körbeleng bennünket a mézeskalács és a forralt bor jellegzetes illata, mesés fényáradatban sétálgathatunk és csodálhatjuk a hópelyhek szállingózását. Ilyenkor egy kicsit mindenkinek a szívébe költözik az ünnep melege. Próbálunk jobban odafigyelni egymásra, békében és szeretetben eltölteni ezt az időszakot.

 

A karácsonyi hangulat mindenkit rabul ejt. Nem véletlenül nevezik a szeretet ünnepének, hiszen ilyenkor az emberek a szeretteikkel szeretnek ünnepelni, rég nem látott családtagokkal, messziről hazalátogató barátokkal. No, de nem szabad megfeledkeznünk angyalainkról sem, ők ezen időszakban is velünk vannak. Mellettünk állnak és segítenek a családi béke megőrzésében.

A karácsonyi készülődés örömmel tölt el bennünket. A világ egy kicsit jobb hellyé válik ilyenkor. Félre kell tennünk az önzőséget és a rosszindulatot, csakis a jó dolgokra szabad koncentrálnunk. Ha így teszünk, akkor az angyalaink is örömmel állnak majd rendelkezésünkre.

A Karácsony egy kicsit az angyalok ünnepe is. Ilyenkor az ő lelkük is ünneplőbe öltözik, ők is jobban odafigyelnek arra, hogy az embereknek megadják a kellő segítséget és bíztatást. Mellettünk állnak, ha egyedül éreznénk magunkat és lelket öntenek belénk, ha kissé elgyengülnénk.

Az ünnepek meghitt perceket tartogatnak számunkra, a meglepetés örömét, felejthetetlen élményeket a családunkkal. Igyekezzünk kihasználni minden egyes pillanatot, ne szalasszunk el egyetlen olyan lehetőséget sem, amely azt teszi lehetővé, hogy felhőtlenül ünnepelhessünk. Kis odafigyeléssel érezhetjük, ahogyan angyalaink körülvesznek bennünket és átadják azt a szeretetet, amely a szívükben lakozik. Angyali üzenetként megsúgják, hogy legyünk jók, ne tegyük tönkre az ünnep meghitt hangulat veszekedéssel vagy perlekedéssel.

A lényeg tehát, hogy készüljünk vidáman a közelgő ünnepekre, ne hagyjuk, hogy bármi is tönkretegye a hangulatunkat ebben a szép időszakban. Koncentráljunk arra, hogy végre együtt lehetünk azokkal, akiket szeretünk, élvezzük a karácsonyi pillanatokat és hallgassunk angyalainkra. Ha ezekre az egyszerű dolgokra odafigyelünk, biztosak lehetünk benne, hogy a közelgő ünnep csodálatos és meghitt lesz számunkra, amelyre igazán jó lesz visszaemlékezni az év többi napján.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL