GASZTRO

Házias főzősuli, teljesen kezdőknek 3. rész - Hétvégi ebédmenük

Szerző:
Szabó Anna
Főzőiskolánk folytatódik, hiszen nyakunkon a karácsony, és addig még jó néhány dolgot kell elsajátítanunk ahhoz, hogy elkápráztassuk a családot ünnepi asztalunkkal. Jöjjön most egy komplett menü elkészítése. Egy egyszerű feltét, és máris több kombinációban készíthetünk egyszerűbb, de akár hétvégi ebédnek is beillő menüt.

 

Egy egyszerű feltét és máris több kombinációban készíthetünk egyszerűbb, de akár hétvégi ebédnek is beillő menüt. Például:

A) Paradicsomleves
Zöldbabfőzelék fűszeres, sült csirkecombbal, szárnnyal

B) Zöldbableves
Tökfőzelék fűszeres, sült csirkecombbal, szárnnyal

C) Köménymagos tojásleves
Paradicsomos káposzta fűszeres, sült csirkecombbal, szárnnyal

D) Krumplis tarhonyaleves
Finomfőzelék fűszeres, sült csirkecombbal, szárnnyal

És két ráadás:

E) Frankfurti leves
Petrezselymes krumpli fűszeres, sült csirkecombbal, szárnnyal és uborka salátával

F) Savanyú krumplileves buggyantott tojással
Aranyszínű sült-főtt krumpli fűszeres, sült csirkecombbal, szárnnyal és cékla salátával

A levesek már mennek, mint a karikacsapás, úgyhogy most nézzük meg ezt az egyszerű és finom sült husit, amit igen sokféle körettel kombinálhatunk. A mellé adott savanyúság vagy befőtt pedig még tovább bővíti a lehetőségeinket.

 

Fűszeres, sült csirkecomb, szárny
(3 főre)>>>

Zöldbabfőzelék (3 főre)>>>

Tökfőzelék (3 főre)>>>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL