LELKIPATIKA

Hogyan érd el az álmaidat?

Szerző:
Szabó Anna
Hallottál már a Vonzás Törvényéről? Netán alkalmaztad is? Áloméletet élsz? Akkor ne olvass tovább, mert profi vagy életed irányításában. De ha néhány próbálkozás után, lemondóan megállapítottad, hogy néhány kiválasztottnak biztos sikerül, de te nem vagy köztük, akkor próbáld ki az alábbi tippeket!

 

Tökéletes teremtő erővel rendelkezel!


Képes vagy megteremteni az életedet, az már más kérdés, hogy ezt a képességedet mire használod. Ha nem hiszel nekem, nézd meg, a hol tartasz most. Pontosan azt kaptad, amire eddig sokat gondoltál, ahogy eddig érezted magad. Ha azt gondolod, hogy téged üldöz a balszerencse, nagyobb valószínűséggel érnek kisebb nagyobb bosszúságok, mint azt, aki eleve a napos oldaláról szemléli az életet. A jó hír, hogy a gondolkodásodat akár ebben a pillanatban megváltoztathatod.


Érezd magad istenien!


Még a gondolataidnál is fontosabbak az érzéseid! Az Univerzum, Teremtő, Végtelen Intelligencia, Forrás, vagy ki hogy hívja, az érzések nyelvén kommunikál. Az érzések által bocsájtunk ki rezgéseket, és a rezgésekbe helyezzük be a gondolatok segítségével a teremteni kívánt eseményt. Ha pozitív állításokat ismételgetünk, negatív érzéssel, akkor a nem kívánt dolog fog megtörténni. Olyan ez, mint mikor látjuk valakin, hogy mennyire letört, de mégis azt mondja, jól van. Ilyenkor érzékeljük a szavak mögött, a valóságot. Így érzékel bennünket az Univerzum is.


Hogyan érezzük jól magunkat?


Vannak olyan napok, amikor minden sikerül. Ez azért van, mert mindig többet kapunk abból, amire figyelünk! A jó érzés eléréséhez, ezért legegyszerűbb, hálát adni, mindenért, amink van. A hála pozitív érzés, így a pozitív érzésből kapunk többet. Hallgass zenét, táncolj, simogasd a kedvencedet, vagy gondolj valami jóra! Fontos tudni, hogy gondolni, érezni, csak a jelenben tudsz, ezért ha egy szép emléket idézel vissza, akkor azt most gondolod, és érzed, és ezzel is teremted a jövődet. Azt is tudjuk már egy ideje, hogy az Univerzum nem tesz különbséget a valóság és az elképzelés között, ezért megéri álmodozni célunkról, és sokszor elképzelni azt minél részletesebben.


Elképzelni, na de hogyan?


Minél életszerűbben, úgy mintha már meglenne. Nagy tanítók azt mondják, ha eléred azt az állapotot, hogy már annyira életszerű, és annyira meg vagy győződve a kívánt dolog létezéséről, hogy már szinte nincs is szükséged rá, akkor megkapod. Miért? Mert a VAN-ra koncentrálsz, és nem a hiányra. Mostanra már tudod, ha valaminek a hiányát érzed, akkor még nagyobb hiányérzeted lesz,és nehezen fogod tudni megvalósítani a vágyaidat.


Mi lesz a realitással?


A realitás, csak egy nézőpont. Esther és Jerry Hicks azt mondja, hogy az első időkben hazudj magadnak! Színészkedj, játszd el, meséld el, hogy elérted a végcélodat. Azzal ne törődj, hogy hogyan valósul meg mindaz, amit szeretnél, azt majd kitalálja az Univerzum. Ha sokszor teszel így, akkor eléred, hogy elhiszed, hogy megvan, amire vágysz, és eljutsz oda, amiről szó volt, a „már szinte nincs is szükség rá" állapotba, és révbe értél.


Élj így minden pillanatban!


Nagyon fontos, hogy eljuss oda, hogy szinte minden pillanatban jól érezd magad, és arra figyelj, amire vágysz. Mert ez nem olyan, hogy 23 órát siránkozol, és 1 óra változtatástól várod a megoldást. Fordítva csináld, akkor biztos sikered lesz! Végül, hagyd ki a Híradót, és ne menj bele panaszkodós beszélgetésekbe!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL