ANGYALISKOLA

Angyali szépség

Szerző:
Szabó Anna
Nem véletlenül mondják sokszor, hogy a szépség belülről fakad. A valódi szépség a lelkünk mélyéről ered, hiszen aki belül szép, kedves és segítőkész az biztos, hogy külsőleg is sugárzik. Angyalaink is erre bíztatnak bennünket, hogy próbáljunk meg jók lenni és önzetlenek, hogy valóban szépek lehessünk minden értelemben.

 

A szépség egy rendkívül különleges dolog. Mindenki szereti a szép dolgokat, egyfajta vonzalmat érzünk az ilyesmik iránt. Legyen szó egy szép virágról, egy szép autóról, esetleg egy szép ruháról. A szépség mindenkinek mást jelent, de mégis ugyanazt is. A szépről mindig valamilyen pozitív dolog jut az eszünkbe, valami olyasmi, amire ha ránézünk örömmel tölt el bennünket a látványa. De mi a helyzet a belső szépséggel?

Az angyalok ismerik a valódi szépség titkát. Tudják azt, hogy nem mindig az a legszebb, aki kívülről tökéletesen fest, hanem az, aki valóban jó szándékú és kedves. Lehet ugyanis valaki nagyon szép és olyan mindig, mint akit a skatulyából húztak ki, hogyha belül semmiféle szépséggel nem rendelkezik. A gonoszkodó és negatív embereket ugyanis megcsúfítja a sok negatív gondolat és a rosszindulatúság. Kedvesnek lenni semmibe nem kerül, de másoknak mégis nagyon sokat jelent.
Külső és belső szépségünket egyaránt úgy őrizhetjük meg, ha ügyelünk arra, hogy ne bántsunk meg másokat, még akkor sem, ha úgy érezzük igazságtalanul bánnak velünk. Mi csak őrizzük meg a nyugalmunkat, legyünk pozitívak és segítőkészek, hogy az a másik ember kicsit elgondolkozzon azon, hogy talán nem is érdemeljük meg azt, ahogyan ő bánik velünk.

Annak, akinek a lelke szép, a külseje is sokkal szebbé varázsolódik. Nem kell feltétlenül tökéletes külsővel rendelkezni ahhoz, hogy egy nőre azt mondhassa valaki, hogy ő igenis szép. A kedves gesztusok, az örök jókedv, és az életben előforduló apró örömök értékelése az, amely valóban gyönyörűvé tesz valakit. Angyalaink is arra tanítanak bennünket, hogy nem szabad mindig csupán a külső tulajdonságok alapján ítélkezni, ugyanis lehet, hogy valaki a kinézete alapján elsőre egyáltalán nem szimpatikus nekünk, de amikor jobban megismerjük megláthatjuk azt a belső szépséget, amely a lelke és a szíve mélyén van.


Mindig jusson eszünkbe, hogy a belső szépség örök, ezért vigyázzunk arra, hogy ne csúfítsuk el negatív gondolatokkal és próbáljunk meg még a nehéz helyzetekben is bizakodóak maradni.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL