ANGYALISKOLA

Angyali terápia, avagy testi - lelki jólét

Szerző:
Szabó Anna
Angyalaink elsődleges feladata, hogy vigyázzanak ránk és amilyen módon csak lehetséges, elősegítsék testi és lelki egészségünket. Jól tudják ők, hogy mire van szükségünk, így ha valóban tenni akarunk jólétünk érdekében, kérjük segítségüket.

 

Sokszor érezzük, hogy valami nem jó. Rosszul érezzük magunkat lelkileg, rossz a közérzetünk. Érezzük, hogy valamin változtatnunk kellene, de nem tudjuk, merre induljunk el? A médiából zúdul ránk a sokféle diéta, táplálkozási tanácsi, sportőrületek, de valahogy mégsem találjuk utunkat.


Mint arról már korábban is szó volt, ilyen esetben is kérhetjük angyalaink segítségét. Kérjük, hogy mutassák meg, melyik a mi utunk, milyen módon tudnánk a legtöbbet tenni egészségünkért. Hidd el, a válasz nem marad el, csak figyelj! Jól figyelj a jelekre, melyek övezni fogják utadat. Talán napokon keresztül mindenhol egy bizonyos étrendre, diétára bukkansz, bármerre is mész. Lehet, hogy „véletlenül" összefutsz egy rég nem látott ismerőssel, aki ajánl egy jó tanácsadót, akinek segítségével elindulhatsz egy egészséges, harmonikus élet felé.


Azon kívül, hogy testünk egészségére odafigyelünk, nagyon fontos, hogy lelkünket is megfelelő módon ápoljuk. Mert nem leég, ha csak testünket tartjuk távol a káros ételektől, a lelkünk is ugyanúgy szomjazik a szépre, a harmóniára, így hát számára is meg kell keresnünk a megfelelő terápiát.


Angyalaink támogatására természetesen most is számíthatunk, hiszen ők pontosan látják, hogy lelkünk milyen fejlettségi fokon áll, így biztosak lehetünk benne, hogy pont a nekünk való helyre vezetnek. Lehet késztetést érzel majd, hogy bemenj a legközelebbi könyvesboltba. Hagyd, hogy angyalaid vezessenek a boltba. Kicsit legyél „öntudatlan", és menj ahhoz a polchoz, amerre a szíved húz.


Az is lehet, hogy szintén ismerős, vagy akár egy folyamatosan látott, halott hirdetés hatására késztetést érzel, hogy részt vegyél egy tibeti hangtál terápián. Ez a fajta terápia a zene, a ritmus révén nagyon jól harmonizálja a csakrákat és kiváló feszültség- és stressz oldó.


De ha úgy érzed, vegyél részt jóga órán, mely nem csak a testet erősíti, de szintén remek stresszoldó. Ugyanilyen jó lélekerősítő a meditáció az elme lecsillapítására.
A lehetőségek tárháza végtelen. Minden léleknek meg van a maga útja, amelyen keresztül eljuthat a boldogságához. De ennek meglelése nem könnyű. Míg megtaláljuk, lehet sokszor tévútra kerülünk, melyről vissza kell fordulnunk. De ne tévesszenek meg a tévutak sem, hiszen azok is a javunkra válnak, mert minden tapasztalattal mi leszünk gazdagabbak.


Kérjük hát angyalainkat, hogy segítsenek megtalálni azt, illetve azokat a módokat, utakat, melyekkel közelebb kerülhetünk az isteni harmóniához és testünk – lelkünk egészségesen működhet.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL