2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. július 18. - Frigyes
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Angyali terápia, avagy testi - lelki jólét

Keszthelyi Katalin

Angyalaink elsődleges feladata, hogy vigyázzanak ránk és amilyen módon csak lehetséges, elősegítsék testi és lelki egészségünket. Jól tudják ők, hogy mire van szükségünk, így ha valóban tenni akarunk jólétünk érdekében, kérjük segítségüket.

 

Sokszor érezzük, hogy valami nem jó. Rosszul érezzük magunkat lelkileg, rossz a közérzetünk. Érezzük, hogy valamin változtatnunk kellene, de nem tudjuk, merre induljunk el? A médiából zúdul ránk a sokféle diéta, táplálkozási tanácsi, sportőrületek, de valahogy mégsem találjuk utunkat.


Mint arról már korábban is szó volt, ilyen esetben is kérhetjük angyalaink segítségét. Kérjük, hogy mutassák meg, melyik a mi utunk, milyen módon tudnánk a legtöbbet tenni egészségünkért. Hidd el, a válasz nem marad el, csak figyelj! Jól figyelj a jelekre, melyek övezni fogják utadat. Talán napokon keresztül mindenhol egy bizonyos étrendre, diétára bukkansz, bármerre is mész. Lehet, hogy „véletlenül" összefutsz egy rég nem látott ismerőssel, aki ajánl egy jó tanácsadót, akinek segítségével elindulhatsz egy egészséges, harmonikus élet felé.


Azon kívül, hogy testünk egészségére odafigyelünk, nagyon fontos, hogy lelkünket is megfelelő módon ápoljuk. Mert nem leég, ha csak testünket tartjuk távol a káros ételektől, a lelkünk is ugyanúgy szomjazik a szépre, a harmóniára, így hát számára is meg kell keresnünk a megfelelő terápiát.


Angyalaink támogatására természetesen most is számíthatunk, hiszen ők pontosan látják, hogy lelkünk milyen fejlettségi fokon áll, így biztosak lehetünk benne, hogy pont a nekünk való helyre vezetnek. Lehet késztetést érzel majd, hogy bemenj a legközelebbi könyvesboltba. Hagyd, hogy angyalaid vezessenek a boltba. Kicsit legyél „öntudatlan", és menj ahhoz a polchoz, amerre a szíved húz.


Az is lehet, hogy szintén ismerős, vagy akár egy folyamatosan látott, halott hirdetés hatására késztetést érzel, hogy részt vegyél egy tibeti hangtál terápián. Ez a fajta terápia a zene, a ritmus révén nagyon jól harmonizálja a csakrákat és kiváló feszültség- és stressz oldó.


De ha úgy érzed, vegyél részt jóga órán, mely nem csak a testet erősíti, de szintén remek stresszoldó. Ugyanilyen jó lélekerősítő a meditáció az elme lecsillapítására.
A lehetőségek tárháza végtelen. Minden léleknek meg van a maga útja, amelyen keresztül eljuthat a boldogságához. De ennek meglelése nem könnyű. Míg megtaláljuk, lehet sokszor tévútra kerülünk, melyről vissza kell fordulnunk. De ne tévesszenek meg a tévutak sem, hiszen azok is a javunkra válnak, mert minden tapasztalattal mi leszünk gazdagabbak.


Kérjük hát angyalainkat, hogy segítsenek megtalálni azt, illetve azokat a módokat, utakat, melyekkel közelebb kerülhetünk az isteni harmóniához és testünk – lelkünk egészségesen működhet.

 

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

Melyik Fény Őre áll melletted az év mindennapján? - A Fény Őrei Horoszkópból megtudod!

A Fény Őrei nem mások, mint a Felemelkedett Mesterek, a szentek és az isteni lények, akik a világbékéért dolgoznak, gyógyítják a Földet és a benne élőket, illetve segítenek nekünk a megvilágosodás útján eljutni hozzájuk, hogy tudatosan segíthessük az ő munkájukat. Ez egy kölcsönös, szereteten, tiszteleten, segítségen alapuló kapcsolat, amit elmélyíthetsz azzal, ha megtudod, ki a személyes Fény Őröd, akihez bármikor fordulhatsz segítségért!

Tovább »
7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

7 beszélgetésindító szöveg, ha nem tudod, mit írhatnál a kiszemeltednek

Most randiztál egy pasival, és üzenetet szeretnél küldeni neki, de nem tudod, hogy mit írj? Vagy éppen a társkereső oldalon megtetszik valaki, és nem tudod, hogyan írj rá? Igen, mindannyian jártunk már hasonló cipőben. Sokan úgy vélik, hogy a nőnek várnia kell a férfi kezdeményezésére, de ez már lejárt szabály. Most megtudhatod, milyen üzenettel indíthatod könnyedén a beszélgetést.

Tovább »
8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

8 dolog, amire Vohu Manah angyal szerint figyelned kell a sikeres pozitív gondolkodás érdekében

Vohu Manah zoroasztrizmusban a pozitív gondolkodás, az optimizmus angyala. Segít abban, hogy a megfelelő irányba tereld a gondolataidat és nem csak azért, hogy a pozitív gondolatok által bevonzhasd azt, amire vágysz, hanem mert a pozitív gondolatok jót tesznek az önbizalmadnak, erősítik a testet és a szellemet, továbbá jó erkölcsi tartást adnak az embernek. Ezért osztotta meg velünk Vohu Manah azt a 8 bölcsességet, amivel ezt elérhetjük!

Tovább »

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

S.Tóth Márta

Life-, business coaching

Kérdezz! »
Összes szakértő »
S.Tóth Márta

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép