KÖZÉRZET

4 vitaminbomba az egészség megőrzéséért

Szerző:
Szabó Anna
A közeledő hidegebb hónapokban rendkívül fontos az egészségünk fenntartása, így szükséges minél több idényzöldséget és gyümölcsöt fogyasztanunk. A színkavalkád a tányérunkon és a jótékony ételek nem csak jobb kedvre deríthetnek minket, hanem fontos szerepet játszanak abban is, hogy megfelelő vitaminokhoz jussunk a borús napok beköszöntével.

 

Az ősz és a tél elérkeztével hajlamosak vagyunk elfeledni a gyümölcsök és zöldségek fontosságát, mivel nyáron nem szenvedünk hiányt egyikből sem. Sokan azt gondolják, hogy hidegebb hónapokban nem juthatunk hozzá annyi finomsághoz, pedig megannyi lehetőségünk van pótolni bizonyos vitaminok beépülését.

{KEPGALERIA}

Ha rendszeresen fogyasztjuk ezeket a finom vitaminbombákat, akkor garantáltan nem kell félnünk a gyengeségektől és megbetegedésektől. Természetesen célszerű kiegészítenünk a vitaminok sorrendjét a D-vitaminnal. A D-vitamin az egyik leggyakoribb vitaminhiány a téli hónapokban. Ennek pótlására a legalkalmasabb, ha sok időt töltünk a szabadban, hiszen előállításához elengedhetetlen a napfény. Emellett nagyon fontos a tojás, halolajak fogyasztása. Fontos még, hogy ne feledkezzünk meg a megfelelő öltözetről, sok-sok folyadékbevitelről és a változatosságról.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL