Napi horoszkóp - 2014-11-21

Kos

Kedves Kos! Ma ízig vérig Kos módjára viselkedsz. Makacsul ragaszkodsz elképzeléseidhez és tűzőn-vízen véghez is viszed. Vigyázz, szeretteidet ne bántsd meg ha figyelmeztetni próbálnak makacsságod buktatóira! Biztos lehetsz benne, hogy rosszat nem akarnak! Csak a helyes jövőt kívánják neked.

Bika

Kedves Bika! Ma nem érzed magad túl aktívnak, legszívesebben egész nap heverésznél és az újságokat olvasgatnád. Egy kis pihenés nem ártana neked! Mostanában eléggé túlhajtottad magad, vigyázz mert ez betegséghez vezethet! Kényeztesd magad egy kellemes habfürdővel és feküdj le időben, hogy kialudhasd magad.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ma nagyon sok izgalomra számíthatsz. Akár a szerelemben is jelentős változások következhetnek be, sőt, az is lehetséges, hogy épp ma találod meg életed párját! Humorérzékeddel nagyon vonzóvá válhatsz mások számára és különösen erős kisugárzásod felkelti az érdeklődést irántad. Használd ki a helyzetet!

Rák

Kedves Rák! Rendkívüli alkalmazkodó készséged könnyen átsegít a mai nap nehézségein, és hamarosan eléred rég áhított célodat. A kitartó és fáradtságos munkád ma meghozhatja gyümölcsét. Vigyázz a közlekedéssel, mert az örömmámorban könnyen lehet, hogy figyelmetlenebbé válsz. Nagyon figyelj oda!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Légy egy kicsit elnézőbb embertársaiddal. Ők ugyanis nem látnak a fejedbe, nem tudhatják, hogy valójában csak büszkeséged és önfejűséged az oka annak, ha apróságokon is képes vagy veszekedni. Végy egy nagy levegőt, mielőtt rátámadnál szeretteidre. Kicsit feszült vagy a mai nap, ezen változtass!

Szűz

Kedves Szűz! Alkalmasnak ígérkezik a mai nap üzleti megbeszélések lebonyolításához, hiszen rendkívül gyakorlatias és megfontolt vagy. A szerelmi életed kissé sivárnak érezheted, ami valószínűleg azért van, mert túlzottan elfojtod valódi vágyaidat. Ne akarj minden helyzetben viselkedni, hagyd, hogy az érzéseid irányítsanak!

Mérleg

Kedves Mérleg! Ma nagyon jó napod van, ezért különösen kedves vagy mindenkivel. Jól érzed magad a bőrödben, ez kisugárzik és jó benyomást teszel környezetedre. A kötelességeidet azonban picit hanyagolod, ezért légy óvatos, nehogy túl sok tennivalót halmozz fel az elkövetkezendő napokra! Az ilyen dolgokat mellőzd!

Skorpió

Kedves Skorpió! A mai napon anyagi ügyeidet rendezgetheted. Gondold végig, mire lenne igazán szükséged és mérlegeld bevételeidet és kiadásaidat. Sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha számba veszed a lehetőségeket és tervet készítesz a jövőre nézve. Éleslátásoddal és gyakorlatiasságoddal könnyebben megtalálod a megoldást.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ne légy túlzottan idealista, mert könnyen félrevezethetnek. Nézz a dolgok mélyére mielőtt bármibe is belefogsz és futtasd le magad előtt a lehetséges következményeket. Lehet, hogy kisebb erőfeszítés is elegendő lenne munkád elvégzéséhez, mint ahogy gondoltad. Üzleti ügyeid jól alakulhatnak, ha kellően figyelsz a részletekre.

Bak

Kedves Bak! Ma nem vagy túlzottan szerencsés, ezért saját kezedbe kell venned a dolgokat. Próbálj a lehető legalaposabban körüljárni minden egyes feladatot és meglátod, boldogulni fogsz. Vigyázz az értékeidre és gondosan válaszd ki a parkolóhelyedet. Ne feledd, a szerencse forgandó, és a mai nap hamar véget fog érni.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma próbálj figyelmes lenni társaddal és környezeteddel. A munkahelyi feszültségeket ne vedd magadra, és főként ne vidd haza otthonodba! Próbálj meg kikapcsolódni valamilyen módon, és lehetőleg vond be párodat is ebbe a kellemes elfoglaltságba. Egy közösen eltöltött, vidám este megsokszorozhatja energiáidat.

Halak

Kedves Halak! Közeledik a hét vége, érdemes lesz végre lazítani! A túlhajszolt munkatempó nem tesz jót az egészségednek és hosszútávon a munkádban is hátráltatni fog. Az elismerést így is ki tudod vívni, hiszen mindenki tudja, hogy elkötelezetten végzed a dolgod. Egész héten kitartó voltál, megérdemled a hétvégi pihenést.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL