MÁGIA

A Hold ereje

Szerző:
Szabó Anna
Megfelelően időzíteni egy varázslatot komoly feladat. Hogy melyik hónapban, melyik napon, sőt melyik órában végzed, mind befolyásolja a varázslat eredményét. Persze, fél évet nem érdemes várni az abszolút tökéletes időpontra… De a Hold állását érdemes számításba venni.
Az újhold

Az újhold a holdciklus kezdete, azt jelenti, hogy a Hold teljesen egy vonalban van a Nappal és a Földdel. Nem is látszik egyáltalán. Ez az új dolgok, a megújulás ideje. 

Ilyenkor illő varázslatok:

Bárminek a kezdetéért, a szépségért, egészségért, fejlődésért új munkáért…



Növekvő Hold

Az újhold és a telihold közötti időszak. Minden éjszaka a Hold egy kicsit nagyobb lesz. Olyan varázslatokat kell ilyenkor alkalmazni, ami növekedést, gyarapodást idéz elő.

Ilyenkor illő varázslatok:

A bátorságért, motivációért, ötletekért, barátságért, gyógyításért, szerencséért.


Telihold

A telihold erejéről mindenki hallott már. De igazán telihold a holdciklusnak csak egyetlen éjszakáján van. Bár előtte-utána egy-két nappal még a teljes energiáját be tudod fogni a varázslatodba.

Ilyenkor Illő varázslatok: 

A szerelemért, termékenységért, fizikai képességekért, döntéshozatalokhoz.


Fogyó Hold

A Hold fogy, egyre kevesebb látszik belőle. Ahogy a Hold tűnik el az égről, ugyanúgy a varázslatok, amiket ilyenkor mondasz, arra lesznek jók, hogy oda nem való dolgokat tüntess el az életedből.

Például:

A rossz szokásokat, függőségeket, rossz barátokat.
Általában egy hónapban egy telihold van. De a holdciklus kicsit rövidebb a naptári hónapoknál, így meglehet, hogy egy hónapban két telihold is van. A másodikat nevezzük ”Kék Holdnak”.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL