Napi horoszkóp - 2014-11-19

Kos

Kedves Kos! Rendkívül erőteljes indulatok dúlnak benned, ezért könnyen kerülhetsz konfliktus helyzetekbe. Legyél tapintatosabb másokkal és vegyél nagy levegőt, mielőtt bárkit letámadnál, többlet energiáidat inkább fordítsd a munkád elvégzésére.

Bika

Kedves Bika! Minden igyekezeted ellenére mégis úgy érezheted, hogy másképp alakulnak a dolgok, mint ahogy tervezted. Túl fáradt vagy és kilátástalannak látod a jövőt. Nyugodj meg, hamarosan minden jóra fordul és az anyagi helyzeted is rendeződni fog!

Ikrek

Kedves Ikrek! Most alkalmas az idő új üzleti vállalkozások beindítására, azonban vigyázz, hogy ne terheld túl magad. Ha nagyon kimerülsz, rossz kedved lehet és ez lelombozza a lelkesedésed, amire azonban igen nagy szükséged lesz.

Rák

Kedves Rák! Partnereddel megtalálod az összhangot, és kellemes időt tudtok együtt tölteni. Ha még nincs párod, alkalmad adódhat megismerkedni valakivel, aki nagyon sokat fog jelenteni számodra. Ha nem is lesz lángoló szerelem a vége, egy jó barátot biztosan szerezhetsz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma kifejezetten jól tudsz koncentrálni feladataidra, és ez sokat lendíthet a munkádon. Feljebbvalóid, munkatársaid is nagyra fogják értékelni teljesítményedet. Lehetséges, hogy még elő is léptetnek?

Szűz

Kedves Szűz! Nyugtalannak érezheted magad, és kényelmetlennek érzed a helyzeteket. Frusztrált életérzésed miatt előfordulhat, hogy rosszul reagálsz bizonyos eseményekre, ezért légy óvatos és próbáld kordában tartani indulataidat!

Mérleg

Kedves Mérleg! Ma képtelen vagy összpontosítani és ezért jobban teszed, ha nem kezdeményezel üzleti tárgyalásokat. Próbáld meg kipihenni magad, mielőtt komoly döntéseket hoznál, majd tisztább fejjel vizsgáld meg újra a döntéshelyzet körülményeit.

Skorpió

Kedves Skorpió! Úgy tűnik eljött a te időd! Most kezedbe veheted a sorsodat és megteheted azokat a lépéseket, amiket már régóta terveztél véghezvinni. Megvan hozzá a kellő tapasztalatod, így bátran belevághatsz valami egészen új dolog elindításához.

Nyilas

Kedves Nyilas! Itt az ideje, hogy pénzügyeidet rendezd, hiszen remek alkalom kínálkozik erre a mai napon. Sok minden megvilágosodhat most előtted, amit eddig csak sejtettél, vagy csak éreztél, mert ezen a napon fogékonyabb vagy mélyebb összefüggések értelmezésére.

Bak

Kedves Bak! Nem állsz a helyzet magaslatán. Határozatlan vagy és hezitálsz. Talán azért nem tudsz döntésre jutni, mert még magad sem tudod, mi lenne a helyes választás? Ha lehetőséged van rá, várd ki, míg képes leszel racionálisan mérlegelni.

Vízöntő

Vízöntő! Nem lesz konfliktusmentes a mai nap, ezért próbálj meg rugalmasan viszonyulni az esetleges vitákhoz. Ne ragaszkodj minden áron saját véleményedhez, mert előfordulhat, hogy emiatt teljesen rossz irányba tereled a dolgokat.

Halak

Kedves Halak! Kicsit lazábbra engedted a nadrágszíjat. Úgy érezheted, hogy minden nagyszerűen működik, bátran vágsz bele új üzleti lépésekbe, ám koránt sem biztos, hogy ez a nap alkalmas arra, hogy radikális döntéseket hozz. Légy megfontolt és ne légy könnyelmű!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL