PASISZEMMEL

Idegesítő rigolyák. Az agyadra megyek..

Szerző:
Szabó Anna
Mi férfiak, ismerjük be, eszeveszett, őrült módon tudunk hódolni hobbinknak, kedvteléseinknek, vannak számunkra fontos, mások számára azonban lényegtelen dolgok, amiktől idegrohamot kapunk.

 

Barátom felesége mesélte, hogy agyvérzést kap attól, ha kedvese autójával kell menni valahova, mert abban szinte levegőt sem szabad venni. Nem állíthatja el az ülést, nem hajthatja le a napellenzőt, arról, hogy egyen, vagy igyon valamit meg végképp szó sem lehet. Inkább javasolni szokta, hogy az ő autójával menjenek a közös programokra, mert abban el lehet fogyasztani egy túró rudit, le lehet tekerni az ablakot és az sem baj, ha a cipőjét lehúzva az ülésre teszi a lábát. Nem könnyű velünk, az biztos. Ugyanígy nem bírjuk elviselni, ha mondjuk meccsnézés közben egy fontos kérdéssel zavarnak. Igen, tőlünk akár éghet is a ház, ha kedvenc csapatunk döntő mérkőzést játszik. A nő ilyenkor többnyire megsértődik, nem tudja tolerálni, hogy a férfiak nagy része más értékrend szerint él. Ha mondjuk egy buliba megyünk a gyerekkel együtt és mi jól érezzük magunkat, biztos, hogy veszekedés lesz abból, ha szóltok, hogy indulni kéne, mert a gyerek fáradt. Abból is balhé lesz, ha a vasárnap délelőtti barkácsolás közben megzavarsz egy olyan „aprósággal”, hogy nem működik a tűzhely. Mi ilyenkor a saját, külön világunkban élünk, és jaj minden betolakodónak.

El lehet ezt viselni, meg lehet változtatni, vagy a nőknek megint csak a tolerancia marad?

Rossz hírem van, nem fogunk megváltozni. A veszekedések csak úgy kerülhetők el, ha a nő nyel egy nagyot és tudomásul veszi, neki most nem osztottak lapot. Próbáljátok meg úgy felfogni, mintha mi gyerekek lennénk, akiket tilos zavarni a játékunkban. Sorra fogtok ti is kerülni, csak legyen türelmetek kivárni. Egy toleráns, megértő partner mellett élni nekünk is könnyebb, hosszú távon biztos, hogy kifizetődő, ha a nő engedékeny és elfogadja ezt a mi gyengeségünket. Valószínű, hogy elmegyünk veletek sétálni, vásárolni, ha hagyjátok hogy végig nézzük a Forma 1 futamot, lehet, hogy elmosogatunk ebéd után, ha délelőtt bütykölhetjük az autónkat. Engedjetek minket elvonulni a külön világunkba, amelybe mi egyedül leljük örömünket és mi hálásak leszünk érte.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL