ANGYALISKOLA

A félelmek legyőzése angyali segítséggel

Szerző:
Szabó Anna
Életünk minden pillanatában dönthetünk arról, hogy a félelem, vagy a szeretet ösvényét járjuk-e? A dualitás törvényének köszönhetően egyik érzés sincsen annak ellentéte nélkül, de szabad akartunk szerint járhatjuk az általunk választott utat.

 

Elgondolkodtál már azon, hogy melyik a legunalmasabb érzés a világon? Teljes őszinteséggel kijelenthetjük, hogy e versenyt bizonyára a félelem nyerné. Miért mondom ezt? Mert a félelem csupán egyetlen szót suttog folyamatosan a fülünkbe: STOP!

Ha visszagondolsz életedre, hányszor hallottad önmagadtól e parányi, négy betűs szót, mikor bele akartál vágni valami új dologba? ÁLLJ! ÁLLJ! ÁLLJ! A félelem meg akar állítani, mert biztonságban akar tudni minket és észlel minden mozdulatot, inspirációt, szenvedélyt, amely bármilyen módon is, de veszélyezteti életünket. A félelem nem akar mást, csak egy kicsi, jelentéktelen életet. Talán azt preferálná a legjobban, ha az ágyból sem kelnénk ki reggelente – elvégre ezer veszély leselkedik ránk a nagyvilágban.


Itt most természetesen nem az evolúciós félelemről beszélünk, mert persze senki ne veszélyeztesse életét, és tegyen meg olyan dolgokat, mellyel halálos veszélybe sodorná magát.


Most arról a félelemről beszélek, amely megakadályozza, hogy kibontakoztasd kreativitásodat, szabadon megéld szenvedélyeidet, vagy épp álmaid nyomába eredj. A félelem nem érti ezen törekvéseidet. A félelem a kreativitásban és az inspirációban is csak a kardfogú tigrist látja. Holott erről szó sincs! Nem véletlen vezetnek angyalaid egy bizonyos téma, hobbi irányába. Nem véletlen érzed a késztetést, hogy belevágj bizonyos dolgokba. Ezek az inspirációk, álmok azok az eszközök, melyek segítségével angyalaid arra az útra próbálnak terelni, ahol lenned kell, és általa azzá a személlyé változz, aki mindig is lenni szerettél volna.
Mindezek tükrében, ugye egyetértesz velem, hogy a félelem a legunalmasabb érzelem?

A félelem oldása

A félelmek oldására rendkívül sok módszer áll rendelkezésünkre. Az egyik legjobb módja, hogy legyőzzük rettegésünket, ha szembenézünk vele. Ülj le és folytass egy kis beszélgetést félelmeddel. Nézz vele szembe és mondd el neki tiszteletteljesen, hogy nem fogsz csinálni semmi olyan veszélyes dolgot, mellyel veszélybe sodornád életed, de nem is fogsz rá figyelni akkor, ha egy halk, reményteljes, bizakodó hang azt suttogja kitartóan, hogy tegyél meg valamit magadért, a saját örömödre.
Higgy és bízz magadban annyira, hogy tudd, minden inspiráció, álom, sugallat, ötlet, mely pozitív érzéseket ébreszt benned, és általa egy reményteljes, boldog jövő képe rajzolódik ki előtted, a mennyből érkezik. Angyalaid üzennek és szólítanak meg általuk. Márpedig ők valóban tudják, mire van szükségünk és mire vagyunk képesek.
Így aztán hozzájuk is bátran fordulhatsz, hogy bátorságot, erőt nyerj elindulni a szeretet ösvényén, elkerülve a félelmekkel kikövezetett utat.


Hívhatod őrangyalodat is, és kérheted, hogy oszlassa el benned a félelem sötét és lehúzó fátylát. De folyamodhatsz akár Mihály arkangyalhoz is. Ő a félelem legyőzésének legfőbb angyala. Nem véletlen az sem, hogy karddal a kezében ábrázolják, hiszen azzal tudja elvágni azokat a pszichikus szálakat, melyek félelemmel egy helyzethez, személyhez kötnek.


Mihály bátorságot kölcsönöz a hozzá fordulóknak, hogy sikeresen szembe tudjon nézni egy – egy nehezebb helyzettel. Nem számít, mennyire nehéz az adott szituáció, az arkangyal támogatására bizton számíthatunk.


De ezen kívül is számtalan módszer van, melynek segítségével leküzdhetjük aggódásunkat. Van, aki a tibeti hangtál terápiát részesíti előnyben, míg mások meditációval, vagy akár sportolással képesek megküzdeni a félelmeikkel.
Bízz Angyalaidban és engedd, hogy irányítsanak. Ők el fognak vezetni arra a helyre, ahhoz a személyhez, aki a segítségedre lehet. Ne félj! Mert ha Isten és az Angyalok Veled vannak, ugyan ki lehetne ellened?

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL