DIVAT

Éjszakai felvillanás

Szerző:
Szabó Anna
Mi más is lehetne a téma, mint a közelgő szilveszteri parti? Ezen az estén szinte minden belefér. Igazán feltűnő egyéniség szeretnél lenni? Adunk néhány tippet, hogy felejthetetlen lehess az év utolsó napján! Totálisan elfogyott a pénzed a nagy karácsonyi őrület miatt? Sebaj!

Unalmas már a hajra fújható csillogós spray, vagy a szemhéjra kent csillámpor. Beszéljen helyetted a ruhád, mutasd meg valódi egyéniséged! Ne aggódj, ha teljesen leapadt a bankszámlád. Ilyenkor jusson eszedbe egy nyári cikkünk a fővárosi turkálókról! Hidd el, biztosan találsz majd néhány extravagáns felsőt, vagy ruhát, ami ráadásul nem jön majd veled szembe a szilveszteri bulin.

Lapos pénztárcával rendelkező olvasóinknak ajánljuk, hogy két ünnep között látogassanak el
a legjobb sacond hand üzletekbe!


Mire lehet szükséged? Mi az, amit idén nem szabad kihagyni? Ezek közül feltétlenül szerezd be valamelyiket!

Szőrmét, selymet, muszlint, szatént, flittert, gyöngyöt, gyűrűt, nyakláncot, karkötőt, cicanadrágot, sálakat, izgalmas harisnyát, hosszú, lógós fülbevalókat

Milyen színekben vonulj fel?

Arany-ezüst, fekete, csokibarna, mély lila, vagy sötét pink, halványlila, beige, kék, piros, mélyzöld, borostyán



Melegszínekben,


vagy hidegszínekben egyaránt bombázó lehetsz:

Tipp: Nem tudod milyen színek állnak jól neked? Divat rovatunk főoldalán megtalálod a színkalkulátort, mely a segítségedre lesz ebben!

Ami idén nagyon menő:

A térdig, vagy combközépig érő derékban szűkített koktélruhák, szőrmék a nyakban, nagy, csillogó kiegészítők, fejdíszek, és az arany minden mennyiségben!

Néhány pofonegyszerű tipp:

- Olyan színű ruhát válassz, amilyen a szemed színe! Ezzel kiemelheted igézően szép tekinteted!

- Estére erősebben sminkeld magad, mert a halovány fényben kevésbé látszik az arcod

- Mindenképpen radírozd le a bőröd és használj alapozót, pirosítót!

- Bátran vegyél fel kivágott félcipőt, izgalmas harisnyával

- Pirosat felvehetsz rózsaszínnel is, de óvatosan kombináld ezt a két erőteljes színt. Például merész lehet, ha piros ruhádhoz rózsaszín rúzst használsz!

- Vagy a szemed hangsúlyozd, vagy az ajkaidat! Ha a szemed nagyon erőteljes, akkor szádra csak lágy, diszkrét színű szájfényt tegyél, és fordítva. Ha szádat szeretnéd kiemelni, akkor szemhéjadra áttetszőbb tónusú sminket tegyél

- Alapvető dolog, mégis sokat számít: a cipőd és a táskád színe és anyaga lehetőleg legyen megegyező

- Nem minden felsőhöz kell a nyaklánc. Vannak olyan topok, ruhák, amelyek kifejezetten anélkül mutatnak jól! Például a pánt nélküli egyenes szabású topok.



Mélyen dekoltált ruhákhoz vegyél bátran nagy, feltűnő, akár több nyakláncot is, ezzel még sejtelmesebbé teszed a látványt, valamint óvja és eltakarja bájaidat.




- Alacsony, rövidebb lábbal rendelkezőek vegyenek trapéz alakú nadrágot, hosszú, derék alá érő felsőket, vagy miniszoknyát

- Ne használj egyszerre túl sokféle színt. Maximum kettő bőven elég.

- Nincs karkötőd, viszont van egy hosszú gyöngysorod? Mi sem egyszerűbb, használd karkötőként!

- Toll a füledbe! Mármint madártoll, például pávatollat is viselhetsz fülbevalóként!



Csináld magad!

Már egy filléred sem maradt? Viszont nincs egy göncöd sem? Sebaj! Talán ez segít rajtad:

Először is ne feledd, hátha valamelyik barátnőd, vagy rokonod tud egy szuper ruhát kölcsönadni. No persze, ez a legegyszerűbb megoldás, de ha nincs a közeledben senki, akkor sem kell otthon kuksolnod a pizsamádban!

Szabd meg!
Ha van otthon egy olyan hosszabb fazonú pólód, vagy vékonyabb anyagú pulcsid, esetleg a pasid régebbi cuccai között akadsz rá, és nem sajnálja, ha kicsit átszabod, remek rucit kerekíthetsz belőle!

Hogyan csináld?
Végy egy ollót, és vágd le a felesleges ujjakat, kerekíts nagyobb kivágást a nyakánál, így akár egy vállra húzható topot is kialakíthatsz belőle. A póló ujjait vágd le rövidre, majd a váll kezdetéig vágd be, így a vállad is kivillan majd belőle! Ha karcsú vagy, a derekadra köss egy övet, vagy told le a csípődre! A lényeg, hogy a ruha hossza kellően takarja el a fenekedet. Hogy milyen hosszú lesz, rád bízzuk, a lényeg, hogy ha előrehajolsz, lehetőleg ne villanjon ki a bugyid. Ha nem hordasz bugyit, mint Britney Spears, akkor meg pláne! Ajánlott hozzá egy bokáig érő sötét színű harisnyanadrág, ami karcsúbbá varázsolja lábadat! Nincs ilyened? Van viszont normális fekete harisnyád? Ne habozz, vágd le a lábfejrészét! Így máris kész a bokát szabadon hagyó harisnya. Ne aggódj, nem fog rojtolódni! Ehhez a viselethez magassarkú félcipőt ajánlunk!


Kötött, bő garbós pulcsidat vedd fel fejjel lefelé!
Így a pulcsi alja válladra eső izgalmas formát vesz majd fel, derekadnál viszont szűkülni fog! Ha zavar, hogy így kilóg egy kicsit a hasad, vegyél alá egy színben harmonizáló ujjatlan topot. Ezt tűrd be a nadrágodba, (ami mindenképpen csípőfazon legyen) vegyél fel hozzá egy csípőre tolható övet. Néhány feltűnő fülbevalóval, karkötővel máris készen állsz a bulira!


Sportosabb stílus kedvelőinek javasoljuk, hogy két ujjatlan trikót húzzanak egymásra. Ezzel feldobhatják hagyományos ujjatlan topjukat. Legjobban a trikó jellegű topok mutatnak így jól, nem a spagettipántosak. Ehhez sok-sok, jó feltűnő karkötőt ajánlunk, illetve hosszú, (akár hasig) lelógó nyakláncot. Több nyakláncot is felvehetsz egyszerre, ha ezek nem ütik egymást!


Aranyat ezüsttel?
Miért ne? Ha ügyes vagy, és jó ízléssel kevered ezt a két izgalmas fényvisszaverő tónust, izgalmas összeállítást készíthetsz! Ne spórolj a kiegészítőkkel és légy következetes! Ne egy arany és egy ezüstgyűrűt húzz az ujjadra, mert ez még nem egyértelmű. Vegyél például arany, vagy ezüst cipőt, hozzá arany, vagy ezüst fejpántot, többféle (arany-ezüst) karkötőt egyszerre. Gyűrűből csak egyféle színt válassz, mondjuk aranyat. Nyakláncból viszont bátran aggass magadra mindkét nemesfémből! Ehhez az öltözékhez azonban feltétlenül szerezz be egy arany, vagy ezüst táskát! Természetesen arany, vagy ezüst harisnya, miniszoknya, vagy nadrág, és felsőruházat is kell. Ha mindenképpen szeretnél még egy kiegészítő színt belevinni, akkor vagy a feketét, vagy a fehéret javasoljuk.



A világ legegyszerűbb viselete

Végy egy arany, vagy ezüstös fényű kendőt, vagy egy keskeny, de hosszú izgalmas anyagot. Tedd a nyakadba, majd keresztezd a melleden, és a hátadon kösd össze! Egy laza farmerrel, sok kiegészítővel és magassarkú cipővel tuti szerelés.


Meg ne fázz!
A kardigán jolly joker lehet, ha nincs megfelelő topod, vagy nem szeretnéd, ha kilógna mindened. Az idei év legnagyobb slágere a bolero! Olcsón kapható a karácsony-végi leárazásokon, szinte mindegyik divatüzletben. Legjobb lelőhelyek a H&M, a C&A és természetesen a turkálók.


Fürdőruhát topként!
Egyrészes elegáns fazonú, vagy mélyen dekoltált fürdőruhádat bátran vedd fel egy laza farmerrel. Már csak néhány kiegészítőre van szükséged és kész is vagy!




Végül pedig less el néhány tippet a nagyoktól!


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL