MÁGIA

Tükröm, tükröm mondd meg nékem... - Varázslat a jövőbe látásért

Szerző:
Szabó Anna
Tükröm, tükröm, mondd meg nékem… Ismerős ez a kis frázis? Vajon hányszor suttogtad el kisgyermekként annak reményében, hogy a tükör válaszolni fog? És azt, vajon tudod-e, hogy ezt a szállóige egy valódi parancs? Most, hogy már felnőttünk, a megfelelő eszközök segítségével válaszra bírhatjuk a tükrünket…

 

Mire jó a Látótükör?

Természetesen ez is egy jóslási eszközi, és régen jövendőmondás céljára használták. Továbbá ezen keresztül történhet a befolyásolás, irányítás, látás. De akadtak másféle felhasználási módozatai is. A tükör maga egy kapu, így egyesek arra használták, hogy kapcsolatot teremtsenek a szellemvilággal. Ám, a tükörben megláthatjuk saját belső, igazi arcunkat is, és mindazt, ami a lelkünk mélyén rejtőzik!

Használatos szerelmi mágiánál, küldhetünk üzenetet is élőnek, akár halottnak. Megpillanthatjuk mások gondolatait, és a saját gondolatainkban is rendet teremthetünk. Bevonzhatunk, kérhetünk dolgokat általa az Univerzumtól. Belenézhetünk a múltba, de azt is megleshetjük, hogy az adott pillanatban egy másik helyen mi történik.

Elkészítése és „beüzemelése”

Szükségünk lesz egy sima tükörre. Általában a mágikus tükör, klasszikus ovális alakú, közepes méretű, hogy arcunkat rendesen lássuk benne. Elsőként meg kell szabadítanunk a tükröt a negatív energiáktól, azáltal hogy folyóvíz alá tartjuk. Utána fektessük magunk elé az asztalra. Belégzéskor jobb kézzel végigsimítjuk. Tenyerünk a tükör felé fordítva, jobbról balra, anélkül, hogy a tükröt megérintenénk. Erősen koncentrálunk minden idegenhatás eltávolítására. Majd ha beszívtuk az összes negatív erőt, veszünk egy nagy levegőt, és mikor kifújuk, közben megrázzuk a kezünket, és kiadjuk magunkból a negativitást.


Aztán fel kell tölteni a saját sugaraikkal. Megint előttünk a tükör az asztalon. Néhány lélegzettel keltsük fel magunkban az energiáikat, amik egyenesen a tenyerünkbe áradnak. Belégzés alatt néhány centivel jobb kezed a tükör felett nyugszik, és várd meg, amíg összesűrűsödik a kezedben az energia. Kilégzéskor vezesd át a tükörbe, úgy, hogy jobb kézzel, jobbról balra végigsimítasz a tükör felett. Utána, majd ismét le kell ráznod a kezedet. Majd kezdődik újra az egész, ötször-hétszer kell megtenned, a kéz lerázásával együtt.


Innentől kezdve érdemes lesz minden teliholdkor kirakni a fényre, még felhős időben is, hogy a tükör természetes úton tisztuljon és töltődjön fel! Amint meg van a számunkra tetszetős eszköz, be kell festeni feketére. Erre jó tipp lehet a neolux festék, de bármi más, tartós színező lakk is megteszi.

Végezd el ezt a fény rituálét, mielőtt dolgoznál vele

Ezzel a rituáléval megidézzük a fényt, ami felszabadítja az erőit és képességeit. Szükséged lesz hozzá három fehér színű gyertyára, egyet-egyet a két oldalára, és egyet a tükör mögé kell helyezni. Rövid koncentrálás és csend után szélesre nyitva felemeljük mindkét kezünket, tekintetünket az ég felé irányítjuk, és a következőket mondjuk, miután meggyújtottuk a tükör mögötti gyertyát:

Hívom az Ősi Szent Szellemet, az Ősi Fényt,
aki még ma is bennem él,
aki a Föld minden elemében ott lakozik,
aki az Univerzumban létezik.
hívlak téged, adj nekem fényt!"

Ekkor gyújtsd meg a bal oldali gyertyát:

„Az isteni hatalmak nevében,
akik maguk is fényből állnak és elhozták a Földre a fényt,
hívlak téged – legyen világosság!

Most gyújtsd meg a jobb oldali gyertyát is így folytasd:

És lőn világosság!
Megvilágosodott!
Fényességben vagyok!

Elkészült a tükröd. Fontos, hogy mikor nem használod, egy puha anyaggal letakard, és mások elől elzárva tartsd. Csak is este, természetes sötétségben tudod használni, és nem szabad napfénnyel érintkeznie! Minden tükörrel kapcsolatos mágiánál kötelező a három alapgyertya, ahogy azt fentebb is olvashattuk. Azt se felejtsük el, hogy mivel mi késztettük el a tükrünket, a saját energiánkkal keltettük életre, így hozva létre a szellemét. Ettől lesz egyedi és ettől lesz hű segítő társunk.

Végezetül íme egy egyszerű jövőbelátó varázslat

Meggyújtottad a három alapgyertyát. Révülj bele a tükörbe nyugodt, ellazult állapotban.
Figyelmesen, koncentrálva nézz a mélyébe. Fogalmazd meg előbb, mire vagy kíváncsi, mit szeretnél tudni. Majd hangosan, de magadban is mondhatod, a következő frázisokat:

Tükröm, tükröm mond meg nékem…

Oh nagy szellemek, mutassátok meg szívem legfőbb óhaját…

Segítségül hívom a mennyei magasztos lényeket, kérlek benneteket…

Miután elmondtad óhajodat, a tükör megmutathatja neked a képekben akár magában, akár a fejedben a válaszokat. Vagy elsuttoghatja neked, beleülteti egy gondolatba az elmédben, netán úgy fogod érezni semmi nem történt, de közben megálmodod a választ! Sokkféle képen válaszolhat a tükör, ne csüggedj el, ha elsőre úgy éled meg, hogy nem jelent meg egy barátságos fej és szólt ki hozzád, mint a mesében.

Bármilyen mágiát is űzz, bármit is kérj, ne felejtsd el megköszönni neki, hiszen ahogy már jeleztem, mindennek van a szelleme a világban, még a tükrödnek is. Amennyiben beakarod fejezni a tükörrel való munkálkodásodat, nincs más dolgod, mint a kezeddel jelképes mozdulatot tenni, mint aki becsukja a tükör kapuját, és mond ki hangosan „Zárva vagy, amíg én elő nem veszlek!” és már rakhatod is el!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL