PASISZEMMEL

Legyél szexi, kacér - de ne túlságosan!

Szerző:
Szabó Anna
Büszke vagyok rád, hogy minden férfi utánad néz, örülök, hogy ilyen szexi nőm van, de nem akarok folyton verekedni.

 

Ez egy roppant érdekes dolog. Mi pasik imádjuk, ha olyan partnerünk van, aki másnak is tetszik, ugyanakkor teljesen begőzölünk, ha mondjuk beszólnak neked, vagy egy társaságban bepróbálkoznak nálad. Úgy legyél szexi és kacér, hogy az ne legyen kihívó! Nem baj, ha túl rövid a szoknyád és vérforraló a pillantásod, de mutasd ki, hogy hozzánk tartozol és hogy csak a miénk vagy. Mi férfiak szeretünk küzdeni a nőkért, de nem szeretnénk, ha minden közös programunk abból állna, hogy féltékeny sárkányként őrködünk fölötted.

Büszke akarok lenni rád – vagy mégsem?

Minden férfi álma az a nő, aki a társaság középpontjaként tündököl, partnere birtokosi büszkeséggel figyeli, de mindenki tiszteletben tartja, hogy az övé. Nehéz ezt a viselkedésformát elsajátítani, bár vannak néhányan, akiknek ez ösztönszerűen jön. A legtöbb nő azonban valamelyik végletbe zuhan. Vagy meg sem mer szólalni, egy pikánsabb poénba belepirul, vagy épp ellenkezőleg, olyan kihívóan viselkedik, hogy minden férfi úgy érzi, könnyedén megkaphatja. Ti nők olyan rafináltak tudtok lenni abban, hogyan irányítsatok minket észrevétlenül, hogyan „dugjatok le a torkunkon olyan dolgokat, amik tőlünk nagyon távol állnak. Na, majd pont ebben a kérdésben ne tudnátok a megoldást? Legyetek elérhetetlenek mások számára, de ugyanakkor csábítóak és vonzóak. Ekkor majd mi majd dagadozunk a büszkeségtől, de nem kapunk agyvérzést.

És ha mi kezdünk el flörtölni?

Hát igen, a vadászösztön bennünk is dolgozik. Ha egy társaságban egy dekoratív nő „szerepel”, úgy tűnhet, mi is harcba szállunk érte. De ez nem jelenti azt, hogy komolyan gondoljuk. Attól, hogy teszünk egy-két poénos beszólást, nem kell megsértődnöd. Te csak tündökölj még jobban, ragyogj túl mindenkit, mi pedig, a buli végén mint alfahímek távozunk a falka legszebb nőstényével.

 

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL