MÁGIA

Idézd meg otthonodban a segítő sárkányokat!

Szerző:
Szabó Anna
Sárkányok… csak a mesekönyvekben és a misztikus legendákban léteznek? Nem csak a Trónok Harca sikersorozat mondatja velem, de valóban lelhetünk még sárkányokat, csak tudni kell, hol találod őket! Kövesd ezt a néhány egyszerű instrukciót, ahhoz, hogy neked is saját sárkányod lehessen!

 

Ha sárkányokról hallasz, nem kell mindjárt rosszra gondolni! Igen, kígyóhoz hasonló hüllők, akik különböző méretekben és színekben is léteznek, és tüzet okádnak. Néhány vallásban, gonosz, emberevő fenevadak, akik mindent felgyújtanak és lerombolnak, Szent-Györgynek való potenciális ellenségek, a Hobbit című film szerint meg egyenesen pénzéhes repülő disznók. De megint csak más kultúrákban azt találni róluk, hogy végtelenül intelligensek, bölcsek, természetfeletti képességekkel rendelkeznek és a szerencsétől, egészségtől kezdve bármit megadhatnak nekünk. Nem véletlenül tisztelik őket annyira a keleti kultúrákban…


Mivel ezt a cikket olvasod, feltételezem, megbízol a sárkányokban és szívesen találkoznál velük, hogy a segítségüket kérhesd, így hát biztos nem a sárkány-ölők táborába tartozol. Kérd bátran a segítségüket, bármilyen ügyeddel kapcsolatban, mert a mágikus világ egyik leghatalmasabb lényei!


Kellékek


- 3 db piros gyertya
- 1 db fekete gyertya
- 1 db zöld gyertya
- Sárkányt ábrázoló szobor

A varázslat menete


Úgy gondolj a sárkányokra, mint akik különböző feladatkörökkel rendelkeznek. Létezik őrző-védő, szerencse, gyógyító, szerelmet erősítő, de még spirituálisra oktató mester sárkány is. Ezért ha a sárkányokkal akarsz dolgozni, érdemes annyi kis szobrocskát, egyszerű sárkányt ábrázoló tárgyat beszerezni, amivel külön-külön fogják teljesíteni a kérésedet, vagy kéréseidet és így könnyebben tartózkodhatnak a házadban, illetve melletted, ha van számukra egy kis hely. Például sárkány szobor.
Helyezd el az oltárodon, illetve az asztalon kör alakban a gyertyákat. Tedd a kör belsejébe a sárkányodat. Gyújtsd meg a gyertyákat, majd szavald el ezeket a sorokat:

"A sárkányok ideje még nem járt le, ébredj fel, gyere hozzám sietve, hogy új életet adhassak neked és te is megadd nekem, amit kérek. Segíts nekem, segíts a lelkemen és én életben tartom a szellemedet!


Csukd be a szemedet és koncentrálj arra, hogy megtaláljátok a sárkánnyal egymást. A hívásod eljut hozzá, és meg fog téged keresni. Meglehet, hogy meglátod vagy meghallod őt, de az is lehet, hogy csak megérzed igen erőteljes jelenlétét. Bármelyik is legyen, amikor úgy véled eljött az ideje, mond el neki a kívánságodat. Ha akarod, megtudhatod a nevét is, vagy te magad is elnevezheted őt. Miután elárultad neki kérésedet, mond ezt:


Tisztelj meg azzal kérlek (ha tudod a nevét, itt nevezd meg), hogy a házamba költözöl, és velem maradsz, addig, amíg szükségem van rád.


Egyszerre mindig csak egy sárkányt idézz meg, és miután végeztél a mágiával tedd a házad központi részébe a sárkány szobrot, vagy oda, ahol sokat tartózkodsz! Ha szükséged van a segítségére, vagy csak erőt merítenél a jelenlétéből, ott lesz neked a szobor, és általa a segítő sárkányod is!

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL