2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. február 18. - Bernadett
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Vendégeld meg elhunyt szeretteidet az áldásukért!

Wadolowska Balogh Orsolya

Idén másképp szeretnél megemlékezni? A gyertyagyújtás és temetőlátogatás mellett másként rónád le tiszteletedet? Ha igazán szeretnéd újra közel érezni magad azokhoz, akiket szeretsz, de már sajnos nem lehetnek veled, vendégeld meg őket és ezzel az áldásukat is kikérheted!

 

A legtöbben a november elejét azzal töltik, hogy gyertyákat gyújtanak a halottaiknak, kimennek a temetőbe, és koszorút, virágot visznek a sírjukra. Ez a gyászolásnak és a megemlékezésnek egy tiszteletteljes és szerény formája. Mexikóban viszont fesztivált és partit rendeznek a halottak tiszteletére, ahol zenés felvonulás keretében kimennek a temetőbe, szerenádoznak az elhunytaknak és együtt ebédelnek, vagy vacsoráznak velük. Ez nem azt jelenti, hogy ők nem becsülik vagy tisztelik a holtakat, egyszerűen nem mélabúsan, szomorkodva emlékeznek rájuk, hanem vígan és vidáman, mintha még mindig élnének és köztük lennének. Hitük szerint a Halottak Napján megjelenő szellemeknek is sokkal kellemesebb és pozitívabb ez a fajta megemlékezés, hiszen egy napot ismét víg élő lélekként élhetnek meg, és nem azt juttatjuk az eszükbe a csendes gyászolással, hogy halottak. Ámde a gyász az mindenkinek egyedi, ki, hogy éli meg a szeretett személy elvesztését. De ha te úgy érzed, idén szívesen töltenéd ezeket a napokat kicsit fesztelenebben és elevenebben, akkor hívd meg ebédre élő és eltávozott szeretteidet egyaránt! Ezzel bennük is jó érzéseket fogsz kelteni, és békével a szívükben térnek majd vissza ismét a túlvilágra, áldásukat és szeretetüket hagyva hátra neked!

 

Kellékek


- Egy jó ebéd vagy vacsora
- Zene
- Gyertyák
- Virágok
- Bor


A varázslat menete


Főzd meg egy kedvenc ételedet vagy azt, amiről tudod, hogy a rokonaid, elvesztett szeretteid is szerették. Úgy főzz, mint aki tudja, hogy valóban be fognak hozzá toppanni és együtt fogtok ebédelni, szóval légy boldog, és várd szeretettel a vendégedet vagy vendégeidet! Helyezz el virágokat az asztalon és teríts annyi főre, ahányan részt vesztek a ceremónián, és ahány elhunyt rokont szeretnél megvendégelni. A tányérjaikhoz ki is rakhatod a képeiket, illetve háttér zenének beteheted a kedvenc zenéjüket. Gyújts néhány gyertyát, amivel odahívod őket, és hogy meg legyen a kellő hangulat. Azután szedj magadnak és a külön becsben tartott vendégeknek is az ételből, és tölts nekik egy kis bort is. Mielőtt megkezdődne az ebéd, mond el előtte ezt az ősi ír áldást:


Áldott legyen a Fény, mely rád világít és mely benned van. Az áldott napfény sugározzon be téged és melegítse fel szívedet, míg úgy nem lobog, mint kandallók tüze.
Így minden idegen melegedni jöhet hozzád és minden barátod is.


Ezután mondj el magadban egy személyes asztali imát az elhunyt szeretteidhez. Mond el, mit érzel velük kapcsolatban, mit kívánsz nekik, bármit, ami az eszedbe jut. Ha úgy érzed szükséged van rá, itt a remek pillanat, amikor a segítségüket, az áldásukat is kérheted! A szöveg annak a fényében változik, hogy egy vagy több vendéget invitálsz meg, tehát így folytasd:


Legyetek üdvözölve asztalomnál, megosztom veletek ételemet, italomat, hogy újra egy család legyünk!


Ebédeljetek meg, lehetőleg minél jókedvűben és derűsebben, nosztalgiázzatok bátran szeretteitekről, mintha csak ők is jelen lennétek. Lehet, hogy érezni fogod, lehet, hogy nem, de biztos lehetsz afelől, hogy jelen lesznek, és veletek együtt fogják élvezni a tiszteletükre rendezett ebédet! Amikor befejezni készültök az étkezést, és eljön az asztalbontás ideje, így búcsúztasd el vendégeidet:


Köszönöm, hogy részt vetettek e nektek szánt ünnepi ebéden, térjetek vissza békében és nyugalomban a fénybe, áldásotokat és szeretetek magatok után hagyva az élőkre, akik szívükben megőriznek titeket!


Ezekkel a szavakkal véget ér a ceremónia, rokonaid békében visszatértek oda, ahonnan jöttek, de szomorúságra semmi ok, hiszen itt hagyják neked a szeretetüket, és a szívedben tovább élnek veled együtt!

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

8 Feng Shui módszer, mely szerelmet varázsol a hálószobába

8 Feng Shui módszer, mely szerelmet varázsol a hálószobába

Függetlenül attól, hogy komoly vagy friss kapcsolatban élsz, mindig jó alkalom, ha egy kicsit feldobod a hangulatot a hálószobában. Hogyan tehetnéd ezt meg? Mutatunk néhány tippet, amely végtelenül egyszerű, és nem igényel komoly anyagi befektetést.

Tovább »
Csak a zsenik tudják kiokoskodni, hogy melyik a mókus esernyője

Csak a zsenik tudják kiokoskodni, hogy melyik a mókus esernyője

A mókus esernyője csak egy oldalról látható, de egy zseni képes kilogikázni a minta alapján, hogyan nézhet ki felülről az esernyő. Hat választható opció áll a rendelkezésedre, hogy megállapíthasd, melyik esernyőt tartja a mókus a kezében. Most bizonyíthatod csak igazán, hogy mekkora zseni is vagy!

Tovább »
Melyik ösvényen sétálnál végig a céljaid felé? - Feltárja a személyiségedet és jövődet is!

Melyik ösvényen sétálnál végig a céljaid felé? - Feltárja a személyiségedet és jövődet is!

Ezt a tesztet egy londoni pszichológuscsoport állította össze, melyben szebbnél szebb ösvényekkel illusztrálják az egyes típusokat. Nagyszerűsége nemcsak abban rejlik, hogy tükröt tart eléd a személyiségedet illetően, hanem abban, hogy a jövődet is feltárja. 

Tovább »

Kalkulátor

Fűszerlexikon

Évezredek óta segítőink a fűszernövények házipatikánkban és a konyhánkban is. Te tudod, melyik mire jó?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép