Az intuitív mesterek

A spiritualitás területén a Víz elem szülöttei vannak leginkább otthon. Intuitívan érzik, hogy létezik egy másik valóság – láthatatlan ugyan, de mindent átfogó és örök. A hit abban, hogy az univerzumban minden összefügg, biztonsággal tölti el őket. Minden jegy közül a leghajlamosabbak hinni a világ isteni természetében, amelyet a szeretet egyetemes törvénye ural.

A víz jegyek ritkán tesznek fel felesleges kérdéseket, mert nincs szükségük pontos és egyértelmű a válaszokra. Intuitív spiritualitásuk mindig a helyes úton tartja őket.
Nem csak hogy érzékelik a láthatatlan világot, de képesek dolgozni annak energiáival is. A lelki gyakorlatok jótékony hatással vannak rájuk és nélkülözhetetlenek kiteljesedésükben. A szívükben lakozó valódi hit ereje nem kell, hogy a vallás felé terelje őket. Az érzékeny és alkalmazkodó képes víz jegyek a spiritualitás legkülönfélébb útjait járják.

A Rák szereti őrizni a hagyományokat, így gyakran választ formális vallást. Lelki életében kulcsfontosságú szerepet tölt be az otthon és a család, így nem ritka, hogy hitét hozzátartozóival együtt gyakorolja. A Rák mérhetetlen érzelemgazdagságában őszintén meg tudja élni az istenivel való eggyé válást és az érzést, hogy „az ő képére teremttettünk”

A Skorpió veleszületetten hordoz magában erős spirituálist, nem ritkán mediális képességeket. Mindennél jobban foglalkoztatják őt a halál, az újjászületés és a karma kérdései. Örök szkeptikusként mindig fenntartja a gyanúra és a visszakérdezésre való jogát, ezért szervezeteken belül ritkán találja meg a helyét, útját inkább maga járja. Ő képviseli leginkább a mester-minőséget a víz jegyek között.

A hiperérzékeny Halak olyan, mit egy kiélezett antenna: tökéletesen közvetít a földi és a felettes világ között és érzékel a szervi érzékelésen túl. Gyakorlatilag spontán módon képes meditatív állapotba kerülni. Ha tudattalanul használja is képességeit, azok a mindennapi életben is nagy hasznára vannak. Valódi intuitív mesterré azonban csak akkor válhat, ha képességei mellé tudást is felhalmoz.

Vissza a táblázathoz>>>

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL