HOROSZKÓP

Mennyire vagy spirituális? - A csillagok elárulják

Szerző:
Szabó Anna
A lelkiség, a szellemiség fogalmát gyakran kapcsoljuk össze a hittel és a vallással, a hagyományokkal és a szabályokkal. Holott a spirituális útkeresés nem feltétlenül jelenti egy közösséghez való csatlakozást vagy útmutatások követését. Tudd meg, alapelemed szerint ki vagy te a spirituális utazók közül: a próféta, az intuitív mester, a hagyományőrző vagy a zarándok.

 

A spiritualitás útjának egy különleges jellemzője, hogy az elején és a végén is önmagunkkal találkozunk. Elindulunk földi énünktől, addig ismert személyiségünktől, hogy egy végtelennek tetsző utat bejárva megérkezzünk önmagunk középpontjába, isteniségünk forrásába. Ezt az utat mindenki járja, a lelki fejlődés minden ember sajátja, de nem mindenki kapcsolja azt össze az ezotériával. Spiritualitásunk mértékét csillagjegyünk és az ahhoz tartozó alapelem is befolyásolja. Befolyással vannak arra, hogyan szellemülünk át és milyen utat járunk be lelki fejlődésünkben. Előrevetítik, mennyire lehet erős a hitünk, vonzódunk-e a vallásokhoz vagy alternatív lehetőségek után kutatunk és persze azt, hogy mennyire játszik fontos szerepet életünkben a spiritualitás.

Kattints a csillagjegyedre!

 

Föld jegyek - Bika, Szűz, Bak

Levegő jegyek - Ikrek, Mérleg, Vízöntő

Tűz jegyek – Kos, Oroszlán, Nyilas
Víz jegyek – Rák, Skorpió, Halak

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL