Napi horoszkóp - 2014-10-31

Kos

Kedves Kos! Erőtartalékaid kimerülőben, kedélyállapotod romlóban. Ez ismét hajlamossá tesz a borúlátásra: képtelen vagy gátat vetni önkínzó gondolataidnak. Belefáradtál a küzdelmekbe. Még az sem dob fel, hogy hivatásodban elismert vagy, üzleti vállalkozásaidban pedig sikeres. Itt az ideje, hogy pihenj!

Bika

Kedves Bika! Több pénz áll a házhoz, ami a kedélyedre, családi életedre, kedveseddel való kapcsolatodra egyaránt kihat: valamivel könnyebben élhetsz, nem kell minden fillért a fogadhoz verned. Nem mond igazat, aki azt állítja, hogy ez nem fontos. A pénz és a boldogság közé nem tehető egyenlőségjel, de tönkre is tehet egy kapcsolatot.

Ikrek

Kedves Ikrek! Reggel, amikor elindulsz otthonról, az a különös gondolatod támad, hogy valójában egészen máshová kellene menned. Meglehetősen eleged van már a jól ismert arcokból, helyekből, helyzetekből. Nem, mintha nem szeretnéd őket, vagy rosszul éreznéd magad velük, most mégis úgy érzed, változatosságra van szükséged.

Rák

Kedves Rák! Nehezen tudsz ma erőt venni lelked viharain. Nem is tudod, hogy valójában mi a bajod. Egyszerűen rosszul érzed magad a bőrödben, bár ez sem olyan egyértelmű. Lehet, hogy el kellene beszélgetned valakivel. Megkönnyebbülni akkor fogsz, ha végre megoldódnak gondjaid. A rejtély kulcsa a te kezedbe van.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma szinte ólomlábakon jár az idő, különösen, ha még a feladataidhoz is kedvetlenül látsz hozzá. Ami nem megy, inkább ne erőltesd. Amiben nem leled örömödet, azt ne csináld, érdemes valami új és izgalmasabb foglalatosságot keresni. Tedd próbára magad, és ismét rátalálsz a régi énedre.

Szűz

Kedves Szűz! Ma összetűzésbe kerülhetsz telefonon a főnököddel vagy az üzlettársaddal, de csak azért mert okosabb akartál lenni, mint valósában. Olyan témáról vitatkoztál, amelyhez csak felszínesen értesz, és érvek nélkül akartad meggyőzni. Otthon sem találhatsz megnyugvást, mert partnered igencsak haragos a tegnapi magatartásod miatt.

Mérleg

Kedves Mérleg! Attól tartasz, hogy sikereid és szemmel láthatóan javuló anyagi helyzeted sok irigyet szül majd. Ezzel szembe kell nézned, ez elől nem menekülhetsz. Csak azért, hogy egyetlen ellenséged se legyen nem adhatod fel kedvező pozíciódat. Kár is ilyen és ehhez hasonló gondolatokra pazarolni drága idődet.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nagyszerű ajánlattal kereshetnek ma meg, amelyen gondolkodni sem szabadna, annyira csábító. A részletekre azonban ügyelj, mert ott vannak elrejtve az igazi buktatók. Különösen jó szimattal kell ezeket felkutatnod, és most sem számíthatsz másra, mint az ösztöneidre. A szerelmi életedben is változás előtt állsz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Bár néhány dologban egészen más a véleményed, mint partnerednek, ez még nem jelenti azt, hogy nem illetek egymáshoz. Ha inkább azt keresed a másikban, ami összeköt vele, és nem azt, ami elválaszt, könnyebben el tudnád határozni magad, és ma talán még a döntő szót is kimondhatnád. Társtalan Nyilasok ma legyenek figyelmesek!

Bak

Kedves Bak! Szakmádban, hivatásodban kiváló értékelést kaptál. Ez feljogosít újabb és újabb célok kitűzésére. A lehetőségeket mindig aknázd ki, és ne odázd el! Ne habozz, most bátran belevághatsz céljaid megvalósításába. Érzelmi kapcsolataidba ma kifejezetten a szeretet dominál. Adsz is, kapsz is.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! A derűnek általában nincsen kézzel fogható oka. Ebben az értelemben ma joggal állítható rólad, hogy oktalan vagy, hiszen mindenen nevetsz, mindennek észreveszed a fonákját is, így nem csoda, hogy mindenkit megnevettetsz. Könnyen teremtesz kapcsolatot az ellenkező neműek köréből, de tudnod kell, hogy hol a határ.

Halak

Kedves Halak! Derűre ború. Ma kénytelen vagy ismét tudomásul venni, hogy e világon semmit sem adnak ingyen. A jó kedvet legkevésbé… Most a másik véglet fogságában sínylődsz, de ha lehet, ne menj olyan messze, mint tegnap. Inkább állj meg félúton, és tekints vissza tegnapi önmagadra. Döntsd el, melyik állapotba érzed jól magad!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL