FÉSZEK

Lengjék be otthonodat ellenállhatatlan illatok

Szerző:
Szabó Anna
A tél és az ünnepi időszak közeledtével egyre meghittebb, romantikusabb hangulatba kerülünk, és igyekszünk lakásunkat a harmónia szigetévé varázsolni. Ebben nagy segítségünkre lehet egy jól megválasztott illat, mely még kellemesebbé teheti az otthon töltött estéket. Illatozó gyertyák, illóolajok, szárított gyógynövények, virágszirmok - varázslatos hangulatot teremthetsz otthonodban egy-egy ötletes dekorációval.

 

A villogó gyertyafénynek mágikus ereje van, így érdemes egy kicsit fáradozni azon, hogyan tudnánk minél hangulatosabban és ünnepélyesebben összekomponálni a díszgyertyákat a már meglévő dekorral a lakásban. A meghitt otthontól semmi sem szebb.


A gyertyalángnak van egy egészen praktikus oldala is: beszívja a szagokat és semlegesíti a levegőben érezhető kellemetlen illatokat. Főleg hasznos lehet, ha vendégeink vannak, mert ha gyertyát gyújtunk, megkíméljük látogatóinkat a többszöri ablaknyitogatástól. Használhatsz különféle légfrissítőket is, de az illatos gyertya jobb választás lesz.

{KEPGALERIA}

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL