Napi horoszkóp - 2014-10-29

Kos

Kedves Kos! Előérzeted most sem csalt meg: bekövetkezett a legrosszabb, ami csak lehetséges jelenlegi körülményeidben. Kénytelen vagy szembenézni azzal, hogy az egészségeddel nem játszhatsz tovább. Lehetőleg próbálj felülkerekedni a bajokon. Zaklatottságodban a legkisebb figyelmetlenség is újabb bajokhoz vezethet.

Bika

Kedves Bika! Szívesen teszel fel mindent egy lapra, nem kenyered a kivárás. Könnyen nyerhetsz is, mert merészen, nagyvonalúan és sokat kockáztatsz. Ha azonban nem vagy képes időben megállni, akkor pórul járhatsz. Fontos tárgyalásaidat ma halaszd el! Amilyen szertelen vagy, még elrontanád mindazt, amit fáradtsággal felépítettél.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ma kellemetlen szóváltásba keveredhetsz egy hozzád közeli személlyel, és mivel mindketten kötitek az ebet a karóhoz, holtpontra jut az ügy, és még csak remény sincs az elmozdulásra. Talán az ebből fakadó idegesség az oka makacs fejfájásodnak, amely egész napodat végig kíséri. Próbáld meg természetes módon elejét venni a fájdalomnak!

Rák

Kedves Rák! Munkahelyeden megint összetűzésbe keveredhetsz. Bosszantó, mert nagyon megzavar a munkádban. Próbálj meg összpontosítani valamelyest! Ne törődj ellenlábasaiddal, alattomosságuk úgysem vezet semmi jóra! Lakásodban is elromolhat valami, ellenőrizd a dolgokat, nehogy meglepetés érjen.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Tél közeledtével az Oroszlán legszívesebben visszavonulna, és elő sem bújna barlangjából. Tüzessége szenvedélye takarékon van, hevessége is alább hagy. Kollégáid, üzletfeleid olykor nem is tudnak hová lenni a csodálkozástól, amikor lemondóan egyezel bele olyasmibe, ami ellen egyébként minden porcikád tiltakozna.

Szűz

Kedves Szűz! Csábító ajánlatot kapsz, de nem tudod, mit is kezdj vele. Annyi mindenre kell most összpontosítanod, hogy ezek átgondolására nem marad időd. Pedig érdemes volna ellopni néhány órát, hogy megfontolhasd, esetleg megbeszélhesd valakivel a kínálkozó lehetőséget, hiszen gyökeresen megváltoztatná életedet.

Mérleg

Kedves Mérleg! Olyan nehézségekkel kell szembenézned, amelyekhez meglehetősen sok energiára és türelemre lesz szükséged. De nem vagy elkeseredve, nagyon is derűsen látod a helyzetet. Eddig még soha nem vallottál kudarcot, ha teljes erőbedobással álltál neki egy feladat megoldásának. Most miért ne lehetne így?

Skorpió

Kedves Skorpió! Eleged van a sok mellébeszélésből, köntörfalazásból. Nagy gubancot kell kicsomóznod, és ez nem lesz egyszerű mutatvány. Óvatosan kell haladnod, hiszen ha újabb galibákat okozol, miközben a régieket próbálod megszüntetni semmit sem érsz el. Csupán friss sebeket ejtesz a régiek helyett. Légy tapintatos!

Nyilas

Kedves Nyilas! Úgy tűnik, egyenlőre elcsitultak a hullámok körülötted, de elképzelhető, hogy a csend csak átmeneti lesz. Készülj fel újabb viharokra! Partnereddel mostanában nem vagytok azonos hullámhosszon. Talán túl sokat követelsz tőle, ő pedig egyre bizonytalanabb önmagában, és attól fél, nem tud megfelelni az elvárásaidnak.

Bak

Kedves Bak! Ne játssz nyílt kártyákkal, ne fedd fel titkaidat! Ha képes vagy többet sejtetni, mint ami van, több előnyhöz jutsz. Ha lelepleznéd gondolataid egyszerűségét, még csalódást is okoznál vele. Légy egyszerre ragaszkodó, és csapongó, nagyvilági és szűzies! Nehéznek látszik a feladat, de éppen azért fogsz megbirkózni vele.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Ma nagyon fáradt vagy! A nap elején még csak-csak elviseled ezt, de a vége felé már egyre elviselhetetlenebb. Ezzel párhuzamosan te is kicsit elviselhetetlen, és kibírhatatlan vagy. Jobban tennéd, ha nem erőltetnéd a társasági életet, hanem minél korábban haza térnél. Otthon egy kellemes fürdő csodákra képes.

Halak

Kedves Halak! Magabiztosan nézel szembe a kihívásokkal. Izmaidat megfeszítve érzed, erődnek teljében vagy, szíved a helyén, fejed tiszta, összpontosító képességed tökéletes. Ez az a nap amikor végre be tudod bizonyítani, mire vagy képes. Próbálkozásod garantált sikerrel jár, de nagyon fontos, hogy ne csak fogadkozz, tégy is valamit!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL