ANGYALISKOLA

A változás angyalai

Szerző:
Szabó Anna
Néha minden embernek szüksége van arra, hogy életében változások következzenek be. Legyen szó egy utazásról, egy új munkahelyről vagy akár egy új családtag érkezéséről. Gondoljunk csak bele, milyen egyhangú és sivár életet élnénk, ha soha, semmiben nem történne változás. Az angyalaink segítenek abban, hogy a fellépő változásokat egyfajta örömként éljük meg.

 

Sok embernek a változásról csupa negatív dolog jut eszébe. Félnek attól, hogy a változás mivel is fog járni pontosan, nem szeretnének kizökkenni a régi kerékvágásból. Pedig tudatosítani kellene magunkban azt, hogy a változás nem mindig jelent rosszat, sőt, olykor nagyon jó dolgokat hozhat. Az angyalok mellettünk állnak és támogatnak bennünket, sugallva azt, hogy talán egy új élet elé nézünk, még ha az elején akadnak is nehézségek. Hiszen a változás nem mindig egyszerű, soha nem könnyű rávenni magunkat arra, hogy a jól megszokott dolgainkat egyszerre fel kelljen borítanunk és más szemszögből kezdjük el szemlélni az életünket.

Jó példa az életünkben bekövetkező változásra a már fent említett utazás témakör. Mindegy, hogy külföld vagy belföld az úti célunk, mindkét esetben új dolgokkal találjuk szembe magunkat. Elkap minket egyfajta aggódás, hogy vajon minden rendben lesz-e, jól fognak-e alakulni a dolgok. Természetes dolog, hogy az ember tart az ismeretlentől, de ugyanakkor hajtja a kíváncsiság az új dolgok felé. Az angyalok mellettünk állnak egészen az indulástól az érkezésig. Ott vannak velünk, hogy teljes mértékben biztosak legyünk abban, hogy jól döntöttünk, és, hogy a változásra igenis szükségünk van. Egy utazás során számos olyan dolgot fedezhetünk fel, amely akár a későbbiek során is befolyásolhatja életünket és változásokat hozhat számára.

Az emberek hajlamosak arra, hogy csak nagy dolgokban akarjanak változtatni, eközben elfelejtik azt, hogy olykor a hétköznapi rutin feladatokban bekövetkező változásokat is értékelni kell. Vegyük azt az esetet, ha például valaki tömegközlekedéssel jár be dolgozni a munkahelyére. Nagyon egyszerűen kizökkenhet a hétköznapok a szürkeségéből, ha mondjuk a hét egyik napján nem a megszokott útvonalon közlekedik az ember, felszáll mondjuk egy másik buszra, villamosra, új arcokat lát maga körül.

Angyalaink próbálnak segíteni nekünk, hogy értékeljük ezeket az aprócska változtatásokat és merjünk olykor lépni, nyitni az új felé. A változás az, ami megszépítheti az életünket, színessé teheti hétköznapjainkat. Igyekezzünk hinni abban, hogy nem minden rossz, amely változással járhat, hallgassunk angyalainkra és szemléljük pozitívan az életünkben bekövetkező új dolgokat.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL