Hozzávalók
1 cs orsótészta
1 kis pohár tejföl
1 tk mustár
1 kis üveg gomba
20 dkg sonka
20 dkg sajt
só, bors, oregánó, bazsalikom
Elkészítés
A tésztát a szokott módon megfőzzük és egy kivajazott, zsemlemorzsával megszórt kisebb méretű tepsibe öntjük. A tejfölt a mustárral, kevés sóval, borssal, oregánóval, bazsalikommal kikeverjük, és a tésztára öntjük. A sonkát apró kockákra vágjuk és a tejfölös tésztára szórjuk a gombával együtt. Végül az egész tetejére reszeljük a sajtot. Előmelegített sütőben 10-15 perc alatt sütjük, míg a sajt rá nem olvad a tészta tetejére.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK