ÁLLATI CUKISÁGOK

Tuki szerint a világ - Avagy rád nézek és olvasok a szemedből

Szerző:
Szabó Anna
Rád nézek és olvasok a szemedből. Rám nézel és olvasol a szememből. De néha félreértjük egymást, hisz nem egy nyelvet beszélünk. Bár a szeretet minden nehézséget lebont, mégiscsak jó lenne, ha úgy jutnánk közös nevezőre, hogy ugyanazt gondoljuk.

 

Egyezzünk meg abban, én megtanulom mindazt, amit szeretnél, hogy tudjak, cserébe te is megtanulod, miként is add ezt a tudtomra. Ha nyelvi nehézségeink támadnának, én eljárok egy „ugatás-magyar” tanfolyamra, te pedig egy kutyaiskolába. Magdianyus erre azt mondaná: „A szamár sem makacs, csak időt ad a lovasának, hogy átgondolja a hibáit!

Egyébként ma cudar idő van odakint!

Az összes szőröm tiszta sáros és vizes! Brrr! Itt a Spánielfarmon Magdianyus szerint olyan sár van, hogy lassan ölben kell kihordani a kutyákat ugatni!

Szinte mindegyikünk behúzódik a házba, ahol finom meleg van és kanapékon, fotelokban pihenhetünk. Köszönjük szépen, mert ezeket a pihenő alkalmasságokat mind a segítőkész felajánlóknak köszönhetjük!

Ha már szóba kerültek a Barátaim, megmutatom Nektek, ki mindenkivel osztozkodom az otthonunkon! . Persze akadnak szerencsésebbek, akik ideiglenes befogadónál várják az Igazit, ahol nincsenek ilyen sokan, de abban közös a sorsunk, hogy a Spánielmentés gondoskodik Róluk is.

Jól mutatunk együtt?

Sokunknak sosm volt még ilyen jó dolga, hisz minden este tele pocakkal fekhetünk le aludni, melegben, szeretetben. Persze nem az igazi, hogy ilyen sokunknak kell osztozkodni a szereteten, de Spanci és az önkéntes Anyusok és Apusok valahogy mindig megoldják, hogy Mindannyiunknak jusson kellő figyelem, törődés és szeretet.

Fogadjátok szeretettel ezt a videót, amit egy nagyon kedves lány állított össze nekünk, rólunk:

Mai gazdikeresőm a farm legkisebb termetű, ám a legnagyobb tekintélynek örvendő hölgyeménye: SZTRACSATELLA!

Sztracsink tisztában van a képességeivel, ezek pedig a szépség és az igazi, belevaló jellem! A tökéletes matriarcha, szervez, rendezkedik, irányít, mindenbe beleugat, mindenhez hozzászól, majd, mint aki jól végezte dolgát, bebújik a takarók közé és alszik egy jó nagyot. Nem érdemes többet írni, Őt meg kell ismerned személyesen, hogy Téged is elbűvöljön!

Ha szeretnél meggyőződni ellenállhatatlanságáról, hívd a 06 20 526 3771-es telefonszámon és beszéljetek meg egy randevút!

 

És ne feledjétek, folytatás következik... holnap is írok ám!

Addig is itt tudtok lájkolni és olvasgatni engem >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL