Napi horoszkóp - 2014-10-25

Kos

Kedves Kos! Imádod, ha te állsz a középpontban. Most kiélheted ezt a hajlamodat. A várható családi eseményekben, akár közvetlenül, akár közvetve számítanak közreműködésedre. Élvezd ezt az elfoglaltságot, hiszen ez most éppen a kedvedre való! Ki tudja, mikor lesz, vagy egyáltalán lesz-e még ilyen az életben.

Bika

Kedves Bika! Ma nem tudsz másra gondolni, csak a kedvesedre, mozdulataira, mosolyára, megjelenésére. Roppant vágy hevít, félő, hogy nem tudod megőrizni józan ítéletedet, gondolkodásodat. Azonban nem kell sokáig várnod, amire régóta vágysz, bekövetkezik. Ha valami igazán jó, sokban eltér attól, ahogyan elképzeltük, és ez így van jól.

Ikrek

Kedves Ikrek! Sajnos nem telik zavartalanul ez a nap, mert partneredből feléd sugárzó féltékenység tönkreteszi a hangulatodat. Nem először fordul ez elő és nem is utoljára. Akár rászolgáltál, akár nem, mindenképpen tapintatosabbnak kellene lenned, mert különben hosszú ideig elkísér ez a kellemetlen érzés.

Rák

Kedves Rák! Ne keresd mindenben a csalódás lehetőségét! Légy inkább józan, és alkalmazkodó! Természeted sok buktatót rejt magában, de ha eléggé körültekintő, és óvatos vagy, elkerülheted a bajokat. Könnyen kötsz barátságot, de vigyázz: a felületes ismeretségen nyugvó bizalom a visszájára fordulhat.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Belső félelmek gyötörnek, amelyeket semmi áron nem hoznál mások tudomására, sőt igyekszel mélyen titokban tartani. Pedig ha elmondanád, megszabadulnál nyomasztó érzéseidtől. Próbáld szavakba önteni aggodalmaidat, és ezeket oszd meg egy baráttal. Mire a végére érsz, tudni fogod a megoldást.

Szűz

Kedves Szűz! Mostanában megint elhanyagoltad testedet, pedig nyáron szépen karbantartottad. A felszedett kilók, és az ernyedt izmok nem csak egészségtelenek, de nem is mutatósak. Ha a mai napot fizikai munkával töltöd, kicsit javíthat a helyzeten. Ám ha inkább sportolni lenne kedved, tedd azt! A legfontosabb, hogy jó kedvvel tegyed!

Mérleg

Kedves Mérleg! Ez a nap ünnepnek számít a magánéletedben. Könnyen lehet, hogy a jegyben járó Mérlegek erre a napra tervezik esküvőjüket. Minden szempontból kedvező időpontot választottak, még a nap is kisüt. A házasok, pedig igazán kellemes délután elé néznek, ha partnerükkel töltik. Gyermekáldás, keresztelő, vagy más jeles esemény sem kizárt.

Skorpió

Kedves Skorpió! Vége a szép napoknak, a kellemesen hűvös estéknek. A zuhogó eső mindig lehangol, én a mulandóságra emlékeztet. Ha átadod magad ennek az érzésnek, napokig fogod önmagad sajnálni, miközben megfeledkezel arról, hogy valamiből meg is kellene élned. Találd meg ennek az évszaknak is a szépségét, báját.

Nyilas

Kedves Nyilas! Változékonyságodra jellemző, hogy tegnapi nyugalmadnak híre-hamva sincs. Türelmetlen vagy önmagaddal szemben, és környezeted hiába próbál csitítani. Ne csodálkozz, ha ingerültséged rájuk is átragad. Ha tehát ma jó hangulatot akarsz, elsősorban önmagaddal kell megbékélned. Uralkodj magadon!

Bak

Kedves Bak! Tiszteld mások érzelmeit, emlékeit. Beleérző képességed egészen kiválóan működik. Balesetveszély áll fenn! Légy tehát óvatos, és körültekintő! Az elektromossággal kapcsolatban lévő dolgok nem kedvezőek. Ne törekedj arra, hogy meglepetést okozz, mert rossz értelemben sülhet el a dolog.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Lehangol, hogy ez a nap is olyan, mint a többi. Szíved szerint inkább merészen eveznél az ismeretlen, vad vizeken. Hódítási vágyad határtalan, és egyáltalán nem félsz a bőrödbe. Mi lenne, ha végre elszánnád magad, hogy lépj? Vagy ha végre-valahára léptél, nem szürkítenéd el tettedet a mérlegelés penészével.

Halak

Kedves Halak! Fellélegzel, elégedetten dörzsölöd tenyeredet, lám, szerencse dolgában nem állsz rosszul. Ismét sikerült átvészelned egy Halakat próbáló nehéz időszakot. Kicsit büszke lehetsz magadra, hiszen sikerült ügyesen alkalmazkodnod, okosan védekeztél, és a megfelelő pillanatban kaptad félre a fejedet.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL